ΚΟΣΜΟΣ

Ζιζέλ Μπούντχεν: Στην πατρίδα της, Βραζιλία για το καρναβάλι - Το νέο της ξεκίνημα

H Zιζέλ γνέφει στους θαυμαστές της
H Zιζέλ γνέφει στους θαυμαστές της
Α.Ρ

Η Ζιζέλ Μπούντχεν προσγειώθηκε στην πατρίδα της τη Βραζιλία για να λάβει μέρος στο φημισμένο καρναβάλι του Ρίο 

Το 42χρονο τοπ μόντελ, συγγραφέας, μαμά και επιχειρηματίας απαθανατίστηκε το Σάββατο σε πολύ καλή διάθεση να αποβιβάζεται από το αεροπλάνο στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Καθώς έβγαινε από το αεροδρόμιο με ένα άνετο γκρι φούτερ, αθλητικό παντελόνι και λευκά αθλητικά παπούτσια, χαμογέλασε στους φωτογράφους.

Το ετήσιο σόου διαρκεί από τις 17 Φεβρουαρίου έως τις 22 Φεβρουαρίου στο Ρίο ντε Τζανέιρο φέτος και αναμένονται χιλιάδες άνθρωποι μετά τους περιορισμούς και τα lockdown που επιβλήθηκαν τα περασμένα χρόνια λόγω της πανδημίας. Την Πέμπτη (16/2), το σούπερ μόντελ έδειξε πόσο έτοιμη είναι για την ετήσια εκδήλωση δημοσιεύοντας ένα βίντεο που δείχνει τις χορευτικές της κινήσεις στο πλευρό του φίλου της, διάσημου χορογράφου, Justin Neto.

Στο κλιπ, η Μπούντχεν έμοιαζε σαν να έχει ενθουσιαστεί καθώς χαμογελούσε στους ρυθμούς του «Balança Pema» της Βραζιλιάνας καλλιτέχνιδας Marisa Monte. Είχε τα μαλλιά της κάτω και φορούσε ένα μαύρο αθλητικό μπουστάκι, ενώ λικνιζόταν στους ρυθμούς της αγαπημένης της μουσικής. «Μπαίνουμε στο κλίμα του καρναβαλιού!» έγραψε πάνω σε ένα δεύτερο μήνυμα γραμμένο στα πορτογαλικά.

Το χαρούμενο κλιπ στο Instagram έρχεται καθώς το μοντέλο πέρασε φέτος μοναχική Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μετά το διαζύγιό της στις 28 Οκτωβρίου από τον σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Τομ Μπρέιντι μετά από 13 χρόνια γάμου.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών, μοιράστηκε ένα σετ φωτογραφιών με τα κουτάβια της, τη Φλάφι και τη Λούα, να μοιράζονται αγκαλιές και φιλιά. «Αληθινή αγάπη! Είμαι πεπεισμένη ότι είναι αγγελάκια στη Γη. Καλή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε όλους!» έγραψε.

Η Ζιζέλ φαίνεται πως θέλει να κάνει πράγματα που την κάνουν ευτυχισμένη, επιστρέφοντας στο μόντελινγκ με μια μεγάλη καμπάνια μόδας με τη Louis Vuttion, επιδεικνύοντας τη συλλογή Yayoi Kusama της εταιρείας...τόπλες και φορώντας τζιν.

Εντοπίστηκε επίσης στο Μαϊάμι, όπου διαμένει αυτήν τη στιγμή με τα δύο της παιδιά, φορώντας σέξι μαγιό επώνυμων σχεδιαστών για ένα έργο μόδας μεγάλης κλίμακας. Μια πηγή κοντά της αποκάλυψε στο PEOPLE ότι «ξεκινά από την αρχή με καλή διάθεση» και νιώθει «σίγουρη, δυνατή και καλύτερα από ό,τι έχει νιώσει εδώ και πολύ καιρό».