ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Έκανε πίσω το BBC – Επιστρέφει στην θέση του ο Γκάρι Λίνεκερ

Βρετανία: Έκανε πίσω το BBC – Επιστρέφει στην θέση του ο Γκάρι Λίνεκερ
Ο Γκάρι Λίνεκερ.

Προς εκτόνωση βαίνει η κρίση που προέκυψε στο BBC με τον παρουσιαστή Γκάρι Λίνεκερ καθώς ο αναμένεται να επιστρέψει στην εκπομπή του

Ο Λίνεκερ, πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας και για τα τελευταία 20 χρόνια παρουσιαστής της «πιο διάσημης ποδοσφαιρικής εκπομπής στον κόσμο», Match Of The Day, όπως την χαρακτηρίζει το ίδιο το BBC, τέθηκε "εκτός αέρα", έπειτα από κριτική που άσκησε στη μεταναστευτική πολιτική που προωθεί η συντηρητική κυβέρνηση των Τόρις.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, η κρίση των τελευταίων ημερών φαίνεται να εκτονώνεται, καθώς ο παλαίμαχος άσος αναμένεται να επιστρέψει στην εκπομπή του και το BBC να του ζητήσει συγγνώμη!

Μάλιστα ο Λίνεκερ αναμένεται να είναι κανονικά στο πόστο του στην παρουσίαση της εκπομπής του για τα παιχνίδια του Κυπέλλου το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Ο γενικός διευθυντής του BBC, Τιμ Ντέιβι, ταξίδεψε από τις ΗΠΑ πίσω στην Αγγλία σε μια προσπάθεια να διευθετηθεί όσο πιο σύντομα γίνεται το ζήτημα που προέκυψε καθώς το δίκτυο είδε την τεράστια συμπαρασταση που υπήρξε προς τον Λίνεκερ μετά την απόφαση που ελήφθη για τον παροπλισμό του.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως το BBC θα απολογηθεί στον Λίνεκερ για την απόφαση που έλαβε και είχε ως αποτέλεσμα όσα συνέβησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Επίσης, αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στον κανονισμό του βρετανικού κρατικού δικτύου σχετικά με τους περιορισμούς έκφρασης που «επιβάλλονται» στους συνεργάτες του.

Σχετικές ειδήσεις