ΚΟΣΜΟΣ

Xακίμι: Η σύζυγός του θέλει τη μισή περιουσία, αλλά εκείνος τα έγραψε όλα στη... μαμά του

O Aσράφ Χακίμι
O Aσράφ Χακίμι
ΑΡ

Η σύζυγός του ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν Ασράφ Χακίμι, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από καταγγελία που κατέθεσε σε βάρος του μία 24χρονη για σεξουαλική κακοποίηση.

Η σύζυγός του Χακίμι, Χίμπα Αμπούκ ζήτησε διαζύγιο, αξιώνοντας τη μισή του περιουσία όμως το σχέδιό της «σκόνταψε» στο γεγονός οτι εκείνος τα έγραψε όλα στη μητέρα του. Η Αμπούκ, η οποία αποφάσισε να χωρίσει τον Μαροκινό σταρ μετά τις κατηγορίες για βιασμό που τον βαραίνουν από τον προηγούμενο μήνα.

Οι διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου έχουν ξεκινήσει, όμως η σύντομα πρώην κυρία Χακίμι και μητέρα των παιδιών του είναι πιθανό να μην πάρει σχεδόν τίποτα από την περιουσία του. Η ίδια ζητάει το 50%, διεθνή δημοσιεύματα όμως αναφέρουν πως στην πραγματικότητα η περιουσία του Χακίμι είναι γραμμένη στο όνομα της... πεθεράς της, Φατιμά!

Ο 24χρονος άλλωστε της έχει ιδιαίτερη αδυναμία κι έχει αποφασίσει ότι το 80% μηνιαίου μισθού που λαμβάνει από τη γαλλική ομάδα θα πηγαίνει στην ίδια, με τον Μαροκινό ουσιαστικά να κρατά για τον εαυτό του περί τις 200 χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα.

Η Χίμπα Αμπούκ η οποία είναι διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να χωρίσει τον σύζυγό της μετά απο την καταγγελία μίας νεαρής οτι ο 24χρονος ποδοσφαιριστής την κακοποίησε ενώ εκείνη και τα παιδιά τους, έλειπαν από το σπίτι.