ΚΟΣΜΟΣ

Μικ Τζάγκερ: Συνελήφθη η κόρη του στην Ίμπιζα - Επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Μικ Τζάγκερ: Συνελήφθη η κόρη του στην Ίμπιζα - Επιτέθηκε σε αστυνομικούς

H Τζέιντ Τζάγκερ κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε αστυνομικούς στην Ίμπιζα

Στη σύλληψη της κόρης του Μικ Τζάγκερ, Τζέιντ, προχώρησαν οι Αρχές στην Ίμπιζα, έπειτα από ένα επεισόδιο με αστυνομικούς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική «Mirror», η Τζέιντ Τζάγκερ η οποία είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων, φαίνεται πως γευμάτιζε σ' ένα εστιατόριο, όταν ξεκίνησε να έχει επιθετική συμπεριφορά.

Έπειτα από λογομαχία με το προσωπικό του εστιατορίου, ένας από τους φίλους της Τζέιντ άρχισε να φωνάζει και να απειλεί άλλους πελάτες που έτρωγαν μέσα στο χώρο.

Επικαλούμενη επιβεβαιωμένη πηγή, η εφημερίδα αναφέρει: «Η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα χθες το βράδυ, έναν άνδρα και μια γυναίκα, στην Ίμπιζα. Γύρω στις 9 το βράδυ υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας ως αποτέλεσμα κλήσης από εστιατόριο για έναν άνδρα που έλεγαν ότι συμπεριφερόταν βίαια σε πελάτες και εργαζόμενους. Ο άνδρας είχε φύγει όταν έφτασε η αστυνομία».

Συνεχίζοντας, η πηγή ανέφερε πως όταν έφθασε η αστυνομία στον χώρο, οι παρευρισκόμενοι ανέφεραν την επιθετική συμπεριφορά του άνδρα, λέγοντας πως όταν αρνήθηκαν να του σερβίρουν άλλα ποτά, αυτός έφυγε.

«Ένας άγνωστος πλησίασε τότε τα περιπολικά της αστυνομίας, που βρίσκονταν έξω από το εστιατόριο και τους είπε ότι υπήρχε ένας άνδρας που απειλούσε περαστικούς. Όταν οι αξιωματικοί τον πλησίασαν, άρχισε να τους προσβάλλει στα αγγλικά με αυξανόμενη επιθετικότητα, αρνούμενος να πει ποιος είναι και ήταν πολύ εχθρικός» συμπλήρωσε η πηγή. Δηλώνοντας πως παρ’ότι οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, εκείνος τους επιτέθηκε.

Τότε ήταν που η κόρη του Μικ Τζάγκερ βγήκε από το εστιατόριο, βρίζοντας την αστυνομία και τους επιτέθηκε .

Τελικά συνελήφθησαν και οι δύο και τέθηκαν υπό κράτηση, περιμένοντας να εμφανιστούν στο δικαστήριο, για ν’ απολογηθούν για τις πράξεις τους.