ΚΟΣΜΟΣ

Bασίλισσα Ράνια: Τα συγκινητικά λόγια στη νύφη της λίγο πριν τον γάμο με τον γιο της Χουσεΐν

Bασίλισσα Ράνια: Τα συγκινητικά λόγια στη νύφη της λίγο πριν τον γάμο με τον γιο της Χουσεΐν
Instagram

Το πριγκιπικό ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο - Η βασίλισσα Ράνια μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας απέτισε συγκινητικό φόρο τιμής στον γιο της, διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Χουσεΐν, σε μια συγκινητική ομιλία στον πρώτο εορτασμό ενόψει του γάμου του με την Ραζούα Αλ Σάιφ.

Όπως ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο, ότι ο 28χρονος απόφοιτος του Sandhurst, πρίγκιπας Χουσεΐν, πρόκειται να παντρευτεί την Ραζούα στη Σαουδική Αραβία, επίσης 28 ετών, μετά από μια τελετή αρραβώνων στο οικογενειακό σπίτι της μέλλουσας νύφης στο Ριάντ.

Ο Χουσεΐν και η Ραζούα πρόκειται να παντρευτούν στην Ιορδανία την 1η Ιουνίου στο Zahran Palace στο Αμμάν και οι εορτασμοί ξεκίνησαν χθες το βράδυ.

Η βασίλισσα Ράνια μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram που την δείχνουν να γιορτάζει με τη μέλλουσα νύφη της στο παραδοσιακό της πάρτι πριν από το γάμο.

Η ίδια έγραψε: «Καμία γιορτή δεν θα ήταν πλήρης χωρίς την Ιορδανική οικογένειά μας. Γιορτάζουμε την όμορφη Ραζούα!».

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν μια σειρά από πριγκίπισσες, συμπεριλαμβανομένης της πριγκίπισσας Iman bint Abdullah II και της πριγκίπισσας Salma bint Abdullah II, καθώς και μέλη της οικογένειας Alseif και γυναίκες από όλο το βασίλειο.

Το πάρτι παρουσίασε παραδοσιακά τραγούδια της Ιορδανίας και της Σαουδικής Αραβίας από τους εγχώριους καλλιτέχνες όπως οι: Nedaa Shrara, Diana Karazon και Zain Awad.

Καλωσορίζοντας τους καλεσμένους της, η βασίλισσα Ράνια είπε: «Είμαι τόσο χαρούμενη που μπορείτε να είστε όλοι εδώ για να γιορτάσετε μαζί μας. Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για εμάς, και για ολόκληρη την οικογένειά μας στην Ιορδανία».

Η ίδια εξήγησε ότι όπως κάθε μητέρα, πάντα ονειρευόταν τον γάμο του πρίγκιπα διαδόχου Αλ Χουσεΐν.

«Ο Αλ Χουσεΐν είναι γιος σου όσο και δικός μου – είσαι η οικογένειά του και αυτή είναι η γιορτή σου», πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι μόλις τρεις μήνες μετά τον γάμο της μικρότερης αδερφής του πριγκίπισσας Ιμάν, ο διάδοχος του θρόνου της Ιορδανίας πρίγκιπας Χουσεΐν ετοιμάζεται να παντρευτεί την σαουδαραβικής υπηκοότητας αρραβωνιαστικιά του Ραζούα Αλ Σάιφ.

Ήδη μέλη των βασιλικών οικογενειών έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους μεταξύ αυτών ο πρίγκιπας Φρέντερικ με την πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας, η πριγκίπισσα Βικτώρια και ο πρίγκιπας Ντάνιελ της Σουηδίας, ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ και η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας με την κόρη τους πριγκίπισσα Αικατερίνη Αμαλία, ο πρίγκιπας Χάακον της Νορβηγίας και η βασίλισσα της Μαλαισίας Αζίζα.

Το πριγκιπικό ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Σε ένα φόρουμ που διοργάνωσε το «Crown Prince Foundation» ο Χουσεΐν αποκάλυψε ότι γνώρισε τη μνηστή του «μέσω ενός παλιού φίλου από το σχολείο». Πρόσθεσε σύμφωνα με την Vogue Arabia: «θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γιατί δεν συναντάς κάθε μέρα κάποια σαν τη Ραζούα». Ο γάμος τους θα γίνει λίγες ημέρες πριν οι γονείς του πρίγκιπα γιορτάσουν την 30ή επέτειο του γάμου τους.