ΚΟΣΜΟΣ

Η κόρη του Τραμπ υμνεί την Αθήνα - «'Ενιωσα δέος... η θέα μου έκοψε την ανάσα»

Η κόρη του Τραμπ υμνεί την Αθήνα - «'Ενιωσα δέος... η θέα μου έκοψε την ανάσα»

Η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, βρίσκεται στην Αθήνα και υμνεί την Ελλάδα, τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και τις ομορφιές της.

Μετά την επίσκεψή της στην Ακρόπολη, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, με ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε πως ένιωσε δέος και ανέβασε σειρά φωτογραφιών.

«Εξερευνώντας την Ακρόπολη στην Αθήνα! ??✨

Η Ακρόπολη είναι μια απόδειξη των απίστευτων επιτευγμάτων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και της διαρκούς κληρονομιάς τους. Είναι ένα μέρος όπου η ιστορία ζωντανεύει, μεταφέροντάς σας πίσω στο χρόνο σε μια εποχή μύθων, φιλοσοφίας και πολιτιστικής λαμπρότητας.

Στεκόμενη στην κορυφή αυτής της αρχαίας Ακρόπολης, περιτριγυρισμένη από εμβληματικά κτίρια, όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, ένοιωσα δέος από την απίστευτη δύναμη της ανθρώπινης εφευρετικότητας.

Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη μου έκοψε την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίου και σύγχρονου αστικού τοπίου. Είναι ένα θέαμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου» έγραψε στην ανάρτησή της η Ιβάνκα Τραμπ.

Στο τέλος της ανάρτησης πρόσθεσε και 4 emoji καρδιές γεμισμένες στα χρώματα της Ελλάδας.