ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόπεζ: Το καυτό φιλί με τον Μπεν Άφλεκ στην πρεμιέρα της ταινίας «The Flash»

H Tζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
H Tζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
Α.Ρ

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ μοιράστηκαν για μία ακόμη φορά ένα τρυφερό στιγμιότυπο σε κοινή θέα

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ φαίνεται οτι βρίσκονται ακόμα σε...μήνα του μέλιτος, καθώς μοιράστηκαν ένα γλυκό φιλί και αγκαλιές στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «The Flash» στο Λος Άντζελες.

Η 53χρονη τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έδωσαν ένα «καυτό» φιλί μπροστά στα μάτια των φωτογράφων στο κόκκινο χαλί που είχε στηθεί στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ovation Hollywood. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας The Mother εντυπωσίασε με μια δίχρωμη τουαλέτα με φερμουάρ που άφηνε αρκετά ακάλυπτο το ντεκολτέ της.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εντυπωσίασε με ένα κλασικό μαύρο κοστούμι, ενώ φωτογραφήθηκε με τη χαρακτηριστική του ατημέλητη γενειάδα. Ο Άφλεκ θα επαναλάβει τον ρόλο του Μπάτμαν στη νέα ομώνυμη ταινία, 'όπου εμφανίζεται επίσης ο Έζρα Μίλερ, ο οποίος αντιμετωπίζει μια σειρά από νομικά προβλήματα.

Το ζευγάρι φάνηκε να διασκεδάζει στο κόκκινο χαλί, καθώς συνέχισε να δείχνει ο ένας στον άλλον τρυφερότητα καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς. Η Λόπεζ ευχαρίστησε τους θαυμαστές της το Σαββατοκύριακο μέσω Instagram, καθώς η ταινία της με τίτλο «The Mother» παρέμεινε στην πρώτη θέση παγκοσμίως στο Netflix για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα.

Η τραγουδίστρια του Let's Get Loud υποστήριξε για τελευταία φορά τον Μπεν στην πρεμιέρα της ταινίας του Air στο Λος Άντζελες, τον Μάρτιο. Στο επόμενο πρότζεκτ τους οι «Μπένιφερ» θα συνεργαστούν, καθώς η Λατίνα σουπερ-σταρ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Unstoppable, την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει ο Άφλεκ.

Ο ρόλος της στο Unstoppable είναι προς το παρόν άγνωστος και η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Εθεάθη να αναλαμβάνει ρόλο για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας τον Μάιο στο Λος Άντζελες.

Το ζευγάρι - που γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ρομαντικής κομεντί με τίτλο Gigli το 2003 - παντρεύτηκε πέρυσι σε ένα παρεκκλήσι στο Λας Βέγκας και στη συνέχεια πραγματοποίησε πολυτελή τελετή στο κτήμα του Άφλεκ στη Τζόρτζια τον Αύγουστο.