ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Καρντάσιαν για Κόρτνεϊ: «Δεν είναι δυνατόν να στρέφεσαι εναντίον της οικογένειάς σου»

Κιμ Καρντάσιαν για Κόρτνεϊ: «Δεν είναι δυνατόν να στρέφεσαι εναντίον της οικογένειάς σου»

«Μου είπε ότι προσπαθώ να την αντιγράψω, ενώ είναι εκείνη που προσπαθεί πάντα να βρει κάτι για να με κατηγορήσει. Με μισεί», λέει η Κιμ Καρντάσιαν στην Κρις Τζένερ.

Δεν έχει τέλος η κόντρα μεταξύ της Κιμ και της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν. Οι δύο αδελφές, αυτή τη φορά, φαίνεται πως έχουν τσακωθεί για τη συνεργασία της Κιμ με την «Dolce & Gabbana».

Η Κόρτνεϊ θεώρησε πως αυτή η συνεργασία αποτελεί «προδοσία», δεδομένου ότι ο εν λόγω οίκος είναι αυτός που επιμελήθηκε το νυφικό της στον γάμο της με τον Τράβις Μπάρκερ στην Ιταλία.

Η Κιμ, στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι «Κardashians», σχολιάζει με τη μητέρα της την στάση της αδερφής της εξηγώντας ότι «δεν είναι δυνατόν να στρέφεσαι εναντίον της οικογένειάς σου».

«Μου είπε ότι προσπαθώ να την αντιγράψω, ενώ είναι εκείνη που προσπαθεί πάντα να βρει κάτι για να με κατηγορήσει. Με μισεί», ακούγεται να λέει η Κιμ Καρντάσιαν στην Κρις Τζένερ.

Μάλιστα, στη συζήτηση αυτή συμμετείχε και η μεγαλύτερη αδερφή της, Κλόε, η οποία απόρρησε και η ίδια με τη συμπεριφορά της Κόρτνεϊ, λέγοντας ότι «δεν μπορεί να καταλάβει από πού προέρχεται όλος αυτός ο θυμός».

«Είναι οκ. Αν κάποιος θέλει να βουτήξει στη μιζέρια και σε χαλάει, τότε τον αφήνεις πίσω και προχωράς. Δεν γίνεται να ζηλεύεις την οικογένειά σου», τόνισε η Κιμ Καρντάσιαν.

Η Κρις Τζένερ, από την πλευρά της, δήλωσε: «Όταν πρόκειται για την Κιμ και την Κόρτνεϊ, καμία από τις δύο δεν έχει δίκιο και καμία άδικο. Θα περάσει μόνο του. Ξέρω τα κορίτσια μου και γνωρίζω τη βαθιά αγάπη που τρέφει η μία για την άλλη».

Σχετικές ειδήσεις