ΚΟΣΜΟΣ

Έκανε άνω κάτω τα αεροδρόμια σε Κω και Μάντσεστερ - Δεν ήθελε να βάλει ζώνη ασφαλείας στο παιδί της

mantchester
screenshot

Χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικών και στην απογείωση και στην προσγείωση ώστε να φορέσει μία μητέρα στο παιδί της ζώνη ασφαλείας στο αεροσκάφος

Απίστευτη ταλαιπωρία ακόμα και διπλή «εισβολή» της αστυνομίας στο αεροσκάφος έζησαν οι επιβάτες της πτήσης απο Κω για Μάνστεστερ, την Τετάρτη, επειδή μία μητέρα αρνήθηκε να βάλει ζώνη ασφαλείας στο παιδί της!

Η πτήση αναχώρησε με έξι ώρες καθυστέρηση από το αεροδρόμιο της Κω, με τους επιβάτες να είναι εξαντλημένοι από την πολύωρη αναμονή, αλλά η περιπέτειά τους δεν τελείωσε με την αναχώρηση.

Φθάνοντας στον εναέριο χώρο της Βρετανίας και πάνω από το Μάνστεσερ, ο πιλότος υποχρεώθηκε να ματαιώσει την προσγείωση και να κάνει κύκλους πάνω από την περιοχή, επειδή η γυναίκα αρνήθηκε εκ νέου να ακολουθήσει τις οδηγίες των φωτεινών επιγραφών και να δέσει τη ζώνη ασφαλείας του παιδιού για την προσγείωση.

Μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε, η αστυνομία συνόδευσε την «απέιθαρχη» μητέρα.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης οι επιβάτες της πτήσης ανέφεραν πως η μητέρα τόσο στην Κω, όσο και πάνω από το Μάντσεστερ αρνήθηκε να υπακούσει στις συστάσεις των αεροσυνοδών, ισχυριζόμενη ουρλιάζοντας πως το παιδί της ήταν τρομοκρατημένο, ενώ καθόλη τη διάρκεια της πτήσης ήταν ήρεμοι.

Η αεροπορική εταιρία επιβεβαίωσε το περιστατικό.