ΚΟΣΜΟΣ

Lady in red! - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στις βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ

Lady in red! - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στις βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ
AP

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στις βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ εντυπωσιάζοντας με το στυλ τους

Ευδιάθετη, εμφανίστηκε σήμερα η 41χρονη Κέιτ Μίντλετον στις βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ στο πλευρό του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Το ζεύγος των γαλαζοαίματων προσήλθε στο χώρο με άμαξα που έσερναν τέσσερα λευκά άλογα, όπως προστάζει το πρωτόκολλο για όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που εμφανίζονται στην ετήσια σημαντική εκδήλωση της βρετανικής αριστοκρατίας.

Ντυμένη με μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα Alexander McQueen και ένα επίσης κόκκινο εντυπωσιακό καπέλο Philip Treacy αποτέλεσε το επίκεντρο των συζητήσεων μεταξύ των υψηλών καλεσμένων κλέβοντας για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις για το μοναδικό στυλ της.

Πέρσι η τότε δούκισσα του Κέιμπριτζ (πλέον πριγκίπισσα της Ουαλίας) εμφανίστηκε με μίντι λευκό πουά φόρεμα «Alessandra Rich» αξίας 1.970 λιρών, παρόμοιο με εκείνο της Νταϊάνα στο Άσκοτ πριν 34 χρόνια, ενώ είχε συμπληρώσει την εμφάνισή της με τεράστιο καπέλο διακοσμημένο με λουλούδια, όπως επιτάσσει η παράδοση στις βασιλικές ιπποδρομίες και ολοκλήρωσε την αλά πριγκίπισσα Νταϊάνα εικόνα με τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της Νταϊάνα.

Το αυστηρό dress code στις βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ επιβάλλει στις γυναίκες φορέματα και φούστες με «εύλογο μήκος» ενώ το καπέλο ή το headband είναι υποχρεωτικό. Άλλωστε, οι βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ είναι παγκοσμίως γνωστές, εκτός από κορυφαίο αθλητικό γεγονός, ως ένα event μόδας, όπου κανείς μπορεί να θαυμάσει τα πιο εντυπωσιακά και περίτεχνα καπέλα. Για τους άντρες το dress code επιβάλλει ψηλά καπέλα, φράκο και γραβάτα.