ΚΟΣΜΟΣ

Μαντόνα: Της χορηγήθηκε ένεση με φάρμακο για υπερβολική δόση ναρκωτικών

Μαντόνα: Της χορηγήθηκε ένεση με φάρμακο για υπερβολική δόση ναρκωτικών

Η Μαντόνα, βρέθηκε μια «ανάσα» από τον θάνατο

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την περιπέτεια υγείας της Μαντόνα. Η Βασίλισσα της ποπ διασωληνώθηκε για τουλάχιστον μία νύχτα σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης με την επίσημη μέχρι στιγμής ενημέρωση να αναφέρει ότι πρόκειται για μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη.

Σύμφωνα όμως με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του RadarOnline.com όταν η Μαντόνα εντοπίστηκε στις 24 Ιουνίου αναίσθητη και να μην ανταποκρίνεται, φέρεται πως για να σωθεί χρειάστηκε να της χορηγήσουν ένεση ναλοξόνης.

Η ναλοξόνη είναι μια επείγουσα ιατρική θεραπεία που χρησιμοποιείται συνήθως για την αναστροφή των απειλητικών για τη ζωή επιπτώσεων μιας υπερβολικής δόσης ναρκωτικών ουσιών. Αλλά χρησιμοποιείται επίσης για να αντιστρέψει το οξύ σηπτικό σοκ, αυτό δηλαδή από το οποίο φέρεται να έπαθε Μαντόνα.

Η ναλοξόνη είναι επίσης χρήσιμη για την αύξηση της αρτηριακής πίεσης στη διαχείριση του σηπτικού σοκ, διότι όταν συμβαίνει η αρτηριακή πίεση πέφτει σε επικίνδυνα χαμηλό επίπεδο.

Όπως υπογραμμίζει το RadarOnline.com, δεν υπάρχει τίποτα απολύτως που να υποδηλώνει ότι η Μαντόνα χρειαζόταν τη ναλοξόνη για αρνητικές επιπτώσεις οποιασδήποτε χρήσης ναρκωτικών. Εκπρόσωπος της Μαντόνα πάντως δεν έκανε κανένα σχόλιο.

Εκείνες τις κρίσιμες ώρες υπήρχαν πληροφορίες ότι είχε ειπωθεί στους δικούς της ανθρώπους “να περιμένουν το χειρότερο”. Τώρα η Μαντόνα έχει συνέλθει αρκετά αλλά όχι πλήρως. Αναρρώνει στο σπίτι της και νέες λεπτομέρειες για την περιπέτειά της δεν έχουν έρθει στο φως.

Σχετικές ειδήσεις