ΚΟΣΜΟΣ

Tζένιφερ Λόπεζ: Βγήκε για φαγητό με τη 17χρονη κόρη του Άφλεκ -Τι είπε για τη μεικτή τους οικογένεια

H Tζένιφερ Λόπεζ
H Tζένιφερ Λόπεζ
ΑΡ

H Τζένιφερ Λόπεζ βγήκε για φαγητό με τη 17χρονη κόρη του Μπέν Άφλεκ, αφού παραδέχτηκε ότι ήταν «συναισθηματική μετάβαση» να συνδυάσει την οικογένειά της με εκείνη του συζύγου της

Η Τζένιφερ Λόπεζ έβγαλε για μεσημεριανό φαγητό τη θετή της κόρη, Βάιολετ Άφλεκ στο The Ivy, ένα διάσημο hotspot στην καρδιά του Λος Άντζελες. Η 53χρονη σταρ η οποία παντρεύτηκε τον διάσημο πατέρα της Βάιολετ, Μπεν Άφλεκ τον περασμένο Ιούλιο, εθεάθη να παραδίδει τα κλειδιά στον παρκαδόρο του εστιατορίου μαζί με την έφηβη.

Ο 50χρονος Άφλεκ έχει αποκτήσει τη Βάιολετ, καθώς και τη 14χρονη Σεραφίνα και τον Σάμιουελ, 10 ετών, με την πρώην σύζυγο και συνάδελφό του ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ. Η Βάιολετ ακολουθούσε από κοντά τη μητριά της, η οποία ενσάρκωσε απόλυτα το καλοκαιρινό glam με μια φαρδιά μπλούζα, ένα λευκό παντελόνι με ψηλοτάκουνες γόβες.

Απαραίτητο αξεσουάρ μια μεγάλη, λευκή τσάντα Birkin που πωλείται για σχεδόν 24.000 δολάρια. Η Βάιολετ είχε το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου της κρυμμένο πίσω από μια λευκή μάσκα προσώπου και φορούσε γυαλιά με κόκκινο πλαίσιο.

Η μεγαλύτερη κόρη του Άφλεκ βρέθηκε πρόσφατα μαζί με τον πατέρα της και τη Λόπεζ στο πάρτι του Μάικλ Ρούμπιν, που ήταν γεμάτο αστέρια, την 4η Ιουλίου στο Χάμπτονς - όπου τράβηξαν οικογενειακές φωτογραφίες. O Άφλεκ και η μητέρα της Βάιολετ, Γκάρνερ, χώρισαν το 2016 μετά από πάνω από μια δεκαετία γάμου, αν και το διαζύγιό τους δεν ολοκληρώθηκε παρά το 2018. Πέρυσι προκάλεσε διαμάχη αφού είπε ότι ένιωθε «παγιδευμένος» στο γάμο τους

Αναζωπύρωσε το ειδύλλιό του με τη Λόπεζ τον Μάιο του 2021 μετά από 17 χρόνια χωρισμού. Λίγο νωρίτερα η πετυχημένη δημιουργός του On The Floor τερμάτισε τον πολύχρονο αρραβώνα της με τον πρώην αστέρα του μπέιζμπολ, Άλεξ Ροντρίγγκες.

Ο Άφλεκ και η Λόπεζ παντρεύτηκαν σε ένα γαμήλιο παρεκκλήσι του Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022, δύο μήνες αφότου της έκανε πρόταση γάμου για δεύτερη φορά με ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι που έφερε ένα διαμάντι 8,5 καρατίων, το οποίο φημολογείται ότι άξιζε πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια.

Τον επόμενο μήνα, το ζευγάρι πραγματοποίησε μια επίσημη τελετή στο κτήμα του Άφλεκ στη Τζόρτζια, στην οποία παρευρέθηκαν πολλές διασημότητες, μεταξύ των οποίων και ο κολλητός του Άφλεκ, Ματ Ντέιμον. Η Λόπεζ είναι μητέρα των 15χρονων διδύμων Mαξ και Έμ από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της Mαρκ Άντονι. Το ζευγάρι ζει τώρα κάτω από την ίδια στέγη σε ένα κτήμα 60 εκατομμυρίων δολαρίων που αγόρασαν πρόσφατα και η Λόπεζ έχει μιλήσει ανοιχτά για τη διαδικασία του συνδυασμού των οικογενειών τους.

Νωρίτερα φέτος, παραδέχτηκε στην εκπομπή TODAY ότι η διαδικασία ήταν «συναισθηματικά απαιτητική» για όλους τους εμπλεκόμενους. «Μετακομίσαμε μαζί. Τα παιδιά μετακόμισαν μαζί μας», εξήγησε η σταρ του φιλμ Selena. «Ήταν, σαν, ένα πραγματικά είδος συναισθηματικής μετάβασης, αλλά ταυτόχρονα όλα μας τα όνειρα έγιναν πραγματικότητα».

Όσο για τη σχέση μεταξύ της ίδιας και του Άφλεκ με τη Γκάρνερ, η Λόπεζ είπε στη Vogue πέρυσι ότι η πρώην του αγαπημένου της είναι «καταπληκτική» και ότι «συνεργάζονται πολύ καλά μαζί». Καθώς πλησιάζει η επέτειος του γάμου τους, ένας γνώστης είπε στην DailyMail.com τον περασμένο μήνα ότι ο Άφλεκ και η Λόπεζ σχεδιάζουν να ανανεώσουν τους όρκους τους. Ο μυημένος είπε επίσης ότι το ζευγάρι θα διοργανώσει ένα πάρτι στο νέο του σπίτι για να γιορτάσει τη δέσμευσή του ο ένας στον άλλο.