ΚΟΣΜΟΣ

Tζένιφερ Λόπεζ: Γιόρτασε την πρώτη επέτειο γάμου της με τον Μπεν Άφλεκ - Το αποκαλυπτικό φόρεμα

H Τζένιφερ Λόπεζ
H Τζένιφερ Λόπεζ
ΑΡ

Η Τζένιφερ Λόπεζ επέλεξε ένα σέξι φόρεμα για το ρομαντικό δείπνο με το συζυγό της Μπεν Αφλεκ, στην πρώτη επέτειο γάμου τους

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Αφλεκ απολαύσουν ένα εορταστικό, ρομαντικό δείπνο στο Λος Άντζελες το βράδυ της Κυριακής (16/7). Για να γιορτάσει την επέτειο του γάμου της στο Giorgio Baldi στη Σάντα Μόνικα, η 53χρονη τραγουδίστρια επέλεξε ένα λευκό μίνι αμάνικο φόρεμα διακοσμημένο με περίπλοκα σχέδια από αστραφτερά στρας. Το συνδύασε με ένα ζευγάρι ασημένιες πλατφόρμες.

Καθώς βγήκαν από το αυτοκίνητο και μπήκαν στο εστιατόριο που συχνάζουν διασημότητες, το ευτυχισμένο ζευγάρι - που είπε το «ναι» κρυφά στο Λας Βέγκας την ίδια περίοδο πέρυσι - έκανε μια επίδειξη στοργής.

Η σουπερ σταρ μαζί με τα ασημένια statement σκουλαρίκια, ένα λεπτό βραχιόλι με χάντρες φόρεσε επίσης την εντυπωσιακή βέρα της. Όταν βγήκε από το αυτοκίνητο, ο Άφλεκ ήταν εκεί για να της κάνει μια γρήγορη αγκαλιά και να βαδίσουν μαζί χέρι χέρι. Νωρίτερα την ίδια μέρα, το ζευγάρι γιόρτασε την ειδική περίσταση με την ανάμεικτη οικογένειά τους στο Μπέβερλι Χιλς. Απόλαυσαν το μεσημεριανό τους γεύμα μαζί με τρία από τα παιδιά τους από προηγούμενες γάμους.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός πήρε την αγαπημένη του και τα 16χρονα δίδυμα της, Eμ και Μαξ, καθώς και τον γιο του Σάμιουελ 11 ετών, σε μια βόλτα με το λαμπερό μπλε vintage Ford Bronco του.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Gigli το 2002. Εκείνη την εποχή, ήταν ακόμη παντρεμένη με τον δεύτερο σύζυγό της, Cris Judd, προτού χωρίσουν το 2003. Ξεκίνησαν να βγαίνουν και αρραβωνιάστηκαν λίγο μετά. Τον Ιανουάριο του 2004, το ζευγάρι χώρισε και έζησε χωριστά για σχεδόν δύο δεκαετίες. Το 2021, αναζωπύρωσαν το ειδύλλιό τους μετά τον χωρισμό της Λόπεζ από