ΚΟΣΜΟΣ

Στο Κογκρέσο οι μαρτυρίες ότι τα UFO είναι ένα «κοινό μυστικό» στο στρατό

Στο Κογκρέσο οι μαρτυρίες ότι τα UFO είναι ένα «κοινό μυστικό» στο στρατό

ΗΠΑ:Πληροφοριοδότες θα καταθέσουν αύριο στο Κογκρέσο ότι οι πιλότοι βλέπουν συνεχώς άγνωστα σκάφη και μοιράζονται μια παρ' ολίγον συνάντηση με «σκούρο γκρι κύβο μέσα σε μια διαυγή σφαίρα». 

Τα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα παρατηρούνται τόσο συχνά που αποτελούν "κοινό μυστικό" μεταξύ των Αμερικανών πιλότων μαχητικών αεροσκαφών, θα καταθέσουν αύριο στο Κογκρέσο πληροφοριοδότες, όπως μεταδίδει η dailymail.

Τρεις υψηλόβαθμοι βετεράνοι της Πολεμικής Αεροπορίας και των μυστικών υπηρεσιών θα καταθέσουν, ενόρκως, για τις γνώσεις τους από πρώτο χέρι σχετικά με τα UFO σε μια πρώτη στο είδος της ακρόαση στην Ουάσιγκτον.

Ο υποπλοίαρχος Ryan Graves, πρώην πιλότος F-18 με πάνω από μια δεκαετία υπηρεσίας στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, θα καταθέσει ότι η μοίρα του εντόπιζε τακτικά άγνωστα σκάφη, ενώ ήταν σταθμευμένη στα ανοικτά των ακτών της Βιρτζίνια το 2014.

Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο Graves θα πει ότι ενώ τα περισσότερα σκάφη εντοπίστηκαν από τα ραντάρ, τα είδαν επίσης οι πιλότοι "περιστασιακά από κοντά" με τα ίδια τους τα μάτια. Ο υποπλοίαρχος Graves θα πει ότι αυτά έγιναν τόσο συνηθισμένα που, "με την πάροδο του χρόνου, οι θεάσεις έγιναν ένα κοινό μυστικό μεταξύ των πληρωμάτων μας".

Μαζί με την κατάθεση του Graves, το Κογκρέσο θα ακούσει από πρώτο χέρι τις μαρτυρίες του βετεράνου πιλότου μαχητικών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, διοικητή David Fravor, μάρτυρα του UFO "Tic Tac" του Nimitz το 2004.

Ο βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας και των μυστικών υπηρεσιών Ντέιβιντ Γκρας - του οποίου οι ισχυρισμοί για ένα παράνομο πρόγραμμα ανάκτησης συντριβών ΑΤΙΑ που λειτουργούσε εντός του απόρρητου κόσμου δημοσιοποιήθηκαν τον Ιούνιο - θα καταθέσει επίσης ενόρκως.

Η Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής των Αντιπροσώπων επιβλέπει την ακρόαση που έχει οριστεί για τις 10 π.μ. ώρα Ελλάδας.