ΚΟΣΜΟΣ

Ακρόαση στο Κογκρέσο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει στην κατοχή της UFO και εξωγήινο «βιολογικό υλικό»

Ακρόαση στο Κογκρέσο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει στην κατοχή της UFO και εξωγήινο «βιολογικό υλικό»
Pixabay

Μια υποεπιτροπή εποπτείας της Βουλής συγκάλεσε την ακρόαση της Τετάρτης για τα UFO, καθώς οι νομοθέτες που πίεσαν για την ακρόαση ζητούν από την κυβέρνηση να είναι πιο πρόθυμη στη γνωστοποίηση πληροφοριών σχετικά με τα UFO

Ιστορική και όχι άδικα, χαρακτηρίστηκε η σημερινή ακρόαση στο Κογκρέσο των ΗΠΑ για το θέμα των UFO αφού τρεις απόστρατοι στρατιωτικοί κατέθεσαν ότι οι θεάσεις αποτελούν πρόβλημα εθνικής ασφάλειας και ότι η κυβέρνηση ήταν πολύ μυστικοπαθής σχετικά με αυτά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον David Grusch, πρώην υψηλόβαθμου στελέχους των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ η αμερικανική κυβέρνηση κατέχει τεχνολογία που είναι έτη φωτός πιο προηγμένη από τις δυνατότητες του κόσμου, την οποία απέκτησε από ΑΤΙΑ που καταρρίφθηκαν ή προσέκρουσαν στη Γη.

Επίσης ισχυρίστηκε, ότι η αμερικάνικη κυβέρνηση διαθέτει στην κατοχή της "άθικτα και μερικώς άθικτα" εξωγήινα αεροσκάφη. Ο ίδιος ισχυρίστηκε επίσης ότι οι ΗΠΑ όχι μόνο έχουν στην κατοχή της ΑΤΙΑ, αλλά και βιολογικό υλικό των φερόμενων ως «μη ανθρώπινων» πιλότων του αεροσκάφους. Ωστόσο, όταν πιέστηκε, ξεκαθάρισε ότι αυτό του είπαν άλλοι και δεν είχε πληροφορίες από πρώτο χέρι. «Αυτό δεν είναι κάτι που έχω δει εγώ» παραδέχθηκε.

Ακόμη, ισχυρίστηκε ότι άτομα με γνώση του αντικειμένου έχουν "πάθει κακό ή τραυματιστεί" σε μια προσπάθεια της κυβέρνηση να συγκαλύψει το θέμα.

Από την πλευρά του ο Ντέιβιντ Φράβορ, πρώην πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού είπε ότι το 2004, ενώ πετούσε με το μαχητικό του, είχε δει ένα μυστηριώδες κυλινδρικό όχημα που έμοιαζε με μεγάλη φιάλη προπανίου. Το UAP κινούνταν πάνω από το νερό με απότομες κινήσεις, ενώ όταν επιχείρησε να το παρακολουθήσει εξαφανίστηκε. Το περιστατικό, από το οποίο υπάρχει βίντεο, δεν ερευνήθηκε ποτέ.


Ο Ράιαν Γκρέιβς, επίσης πρώην πιλότος μαχητικών για το Πολεμικού Ναυτικού, είπε ότι σμήνος του είχε εντοπίσει πολλές φορές μυστηριώδη αντικείμενα που έμεναν ακίνητα, παρά τους πολύ ισχυρούς ανέμους.


Κάλεσε δε και άλλους πιλότους να βγουν στο προσκήνιο και να μιλήσουν για όσα γνωρίζουν.