ΚΟΣΜΟΣ

Tζένιφερ Λόπεζ: Ξεσάλωσε με τους αγαπημένους της - Χόρεψε πάνω στο τραπέζι με εξώπλατο φόρεμα

Ξεσάλωσε η Τζ'ενιφερ Λόπεζ
Ξεσάλωσε η Τζ'ενιφερ Λόπεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε επίδειξη στις χορευτικές της ικανότητες, ανεβαίνοντας σε ένα τραπέζι κατά τη διάρκεια του εορτασμού των 54ων γενεθλίων της.

Η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράστηκε μερικές στιγμές από το πάρτι των γενεθλίων της, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα (24/7) και φιλοξενήθηκε από τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ στη νέα τους έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σε ένα απόσπασμα η ποπ σταρ χορεύει με ένα ασημί φόρεμα που τόνιζε την άψογη σιλουέτα της καθώς έδωσε παράσταση για τους καλεσμένους της πάνω από ένα τραπέζι στο επιτυχημένο τραγούδι της Lizzo About Damn Time. Οι καλεσμένοι της κάθονταν γύρω από ένα τραπέζι και την επευφημούσαν. «Διάθεση γενεθλίων… όλο τον μήνα! Είναι πάντα μια καλή μέρα όταν η Λόλα έρχεται να παίξει», έγραψε για το alter ego της.

Παρά το γεγονός ότι φορούσε μυτερές γόβες, η Λόπεζ λικνίστηκε με δεξιοτεχνία στο ξύλινο τραπέζι, επιδεικνύοντας μια σειρά από χορευτικές κινήσεις. Η Λόπεζ μοιράστηκε λεπτομέρειες για το πάρτι, αποκαλύπτοντας ότι η ανάμεικτη οικογένειά τους συγκεντρώθηκε για να γιορτάσει.

«Όλα τα παιδιά ήταν εκεί, ήταν μια υπέροχη μέρα γεμάτη ηλιοφάνεια και ιδανική για ένα πάρτι στην πισίνα!» έγραψε. «Ένιωσα τόση εκτίμηση και αναγνώριση από τα αγαπημένα μου πρόσωπα και είμαι εξαιρετικά ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ που βρίσκομαι σήμερα σε αυτό το σημείο του ταξιδιού της ζωής μου με τόσους πολλούς όμορφους, στοργικούς ανθρώπους με τους οποίους τα μοιράζομαι όλα.»

«Σας εύχομαι την ίδια αγάπη και ευτυχία για τα γενέθλιά σας και πάντα!». Το ζευγάρι μεγαλώνει μαζί τα πέντε παιδιά τους - τη Violet, 17, τη Seraphina, 14, και τον Samuel Affleck, 11, από τον γάμο του Άφλεκ με τη Τζένιφερ Γκάρνερ, καθώς και τα δίδυμα της τραγουδίστριας, Emme και Max Muñiz, 15, από τον γάμο της με τον Mαρκ Άντονι.

Σε μια άλλη στιγμή από τα γενέθλιά της, η hitmaker του Ain't Your Mama έβαλε μπικίνι Valentino αξίας 980 δολαρίων και πόζαρε δίπλα στην πισίνα με μαγιό και μαύρο καπέλο. Η Λόπεζ μοιράστηκε επίσης ένα κλιπ από τις πολλαπλές εντυπωσιακές συνθέσεις με λουλούδια που έλαβε για την περίσταση.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, παρουσίασε την απίστευτη σιλουέτα της ενώ πόζαρε επιδεικνύοντας εσώρουχα. Ενθουσίασε με ένα γαλαζοπράσινο σουτιέν και εσώρουχα από την Intimissimi σε μια σειρά από στιγμιότυπα που μοιράστηκε στο Instagram της.

Τα εκθαμβωτικά εσώρουχα, με χρυσές λεπτομέρειες, τόνιζαν τους κοιλιακούς και τα πόδια της. «Καλή Δευτέρα. Καλή εβδομάδα σε όλους!» έγραψε στη λεζάντα στα στιγμιότυπα, μαζί με ένα emoji με μπλε καρδιά. Η Τζένιφερ γιόρτασε πρόσφατα την πρώτη επέτειο του γάμου της με τον βραβευμένο με Όσκαρ σύζυγό της. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2022, πρώτα στο Λας Βέγκας και στη συνέχεια στο κτήμα του ηθοποιού.

Τον Ιούνιο, αγόρασαν μια έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς για 60 εκατομμύρια δολάρια. Ανακαινίζουν το ακίνητο εδώ και ένα μήνα και βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού. Το σπίτι - που αναφέρεται ως «κτήμα Wallingford» - βρίσκεται σε ένα ακρωτήριο 5 στρεμμάτων και διαθέτει 12 υπνοδωμάτια και 24 μπάνια.