ΚΟΣΜΟΣ

Στη Μύκονο η Nτέμι Μουρ: Ο ξέφρενος χορός της πάνω σε καναπέ

Στη Μύκονο για μία ακόμη φορά η Ντέμι Μουρ
Στη Μύκονο για μία ακόμη φορά η Ντέμι Μουρ

Για μία ακόμη φορά επισκέφθηκε την Ελλάδα η σταρ του Χόλιγουντ, Ντέμι Μουρ, επιλέγοντας τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η Ντέμι Μουρ επισκέφθηκε για μία ακόμη φορά το «νησί των Ανέμων», όπου έδωσε το «παρών» στο πάρτι γενεθλίων της Βερόνικα Πάστρα, δείχνοντας να απολαμβάνει με την ψυχή της τη βραδιά.

Σε βίντεο και φωτογραφίες από το λαμπερό πάρτι που έγιναν viral στο διαδίκτυο, η λαμπερή πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ φαίνεται να τραγουδά μαζί με το συγκρότημα, ενώ σε άλλο βίντεο εμφανίστηκε να χορεύει ξέφρενα...πάνω σε ένα καναπέ. Το παρών στο πάρτι έδωσε και η Μαρίνα Βερνίκοβα, η οποία μοιράστηκε φωτογραφίες από την εκδήλωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ντέμι Μουρ επέλεξε την Ελλάδα ως προορισμό διακοπών. Το 2022 είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες πάνω σε ένα γιοτ με την ελληνική σημαία. Και ένα χρόνο νωρίτερα είχε επίσης απολαύσει τις διακοπές της στη χώρα μας, συνοδευόμενη με την κόρη της Ράμερ Γουίλις.

Το ταξίδι τους είχε ξεκινήσει από την Αθήνα, όπου εθεάθησαν να επισκέπτονται καταστήματα γνωστών σχεδιαστών στην περιοχή του Κολωνακίου. Στη συνέχεια, η οικογένεια εξερεύνησε τη μαγευτική Σαντορίνη και έκανε μια βόλτα με πλοίο γύρω από το νησί.Τελικά, η Μουρ παρακολούθησε μια βάφτιση και μάλιστα έγινε νονά ενός κοριτσιού στην Κρήτη.

Η Μύκονος, αγαπημένος προορισμός των σελέμπριτι

Η Μύκονος έχει γίνει αγαπημένος προορισμός πολλών celebrities. Φέτος το καλοκαίρι, ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζορτζ Κλούνεϊ έχει ήδη επισκεφθεί τη Μύκονο για την εκδήλωση Omega’s Speedmaster Watch.

Στο νησί αυτό εθεάθη και ο σταρ του ΝΒΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο να κάνει βόλτες στα γραφικά δρομάκια με τα αδέρφια του και την ιδιωτική ασφάλεια. Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ Ματ Ντέιμον και οι Κρις και Λίαμ Χέμσγουορθ έχουν επίσης εμφανιστεί στη Μύκονο να απολαμβάνουν αμμώδεις παραλίες και τοπικές γευστικές εμπειρίες.

Ένας άλλος σταρ του Χόλιγουντ, ο Κρίστιαν Μπέιλ, επέλεξε επίσης τη Μύκονο για να κάνει ένα διάλειμμα από το απαιτητικό του πρόγραμμα. Απόλαυσε την ομορφιά του νησιού μαζί με τη σύζυγό του Σίμπι Μπλάζιτς και τα δύο τους παιδιά.

Η Μύκονος προσελκύει χιλιάδες ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο που αναζητούν τα πάντα, από μια πλούσια νυχτερινή ζωή και γαστρονομικές περιπέτειες μέχρι την ελληνική φιλοξενία, τις εντυπωσιακές παραλίες και τα ιστορικά hotspots.