ΚΟΣΜΟΣ

Μπόρις Τζόνσον: Οι ειδυλλιακές διακοπές της οικογένειας στην Ελλάδα - Τα αποθεωτικά post για τη χώρα

H Κάρι Τζόνσον απολαμβάνει οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα
H Κάρι Τζόνσον απολαμβάνει οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα
Ιnstagram

Η Κάρι Τζόνσον, η πρώην πρώτη κυρία της Βρετανίας απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην Ελλάδα, αποθεώνοντας για μία ακόμη φορά στις αναρτήσεις της τη χώρα μας. «Ελλάδα είσαι πάντα η καλύτερη» έγραψε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, «ανεβάζοντας» ειδυλλιακά στιγμιότυπα με τα παιδιά της.

Η οικογένεια του Μπόρις Τζόνσον, η οποία πρόσφατα απέκτησε ένα νέο μέλος, απόλαυσε για μία ακόμη χρονιά τις διακοπές της στην Ελλάδα. Η Κάρι Τζόνσον που είναι λάτρης της φωτογραφίας απαθανάτισε τα παιδιά της να απολαμβάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα, τις βουτιές στην πισίνα αλλά και τα τοπικά εδέσματα όπως όλα δείχνουν στο Πήλιο, όπου ο πατέρας του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας διατηρεί ένα υπέροχο ησυχαστήριο.

Η βίλα Ειρήνη είναι χτισμένη πάνω στο βουνό και έχει υπέροχη θέα στο Αιγαίο. Απέχει μόλις 5 λεπτά από τη θάλασσα, ενώ για να φτάσει κάποιος στην παραλία διασχίζει έναν πανέμορφο ελαιώνα.

«Οι πιο υπέροχες διακοπές με οικογένεια και φίλους. Ελλάδα είσαι πάντα η καλύτερη» έγραψε η κυρία Τζόνσον με τους διαδικτυακούς της φίλους να προσυπογράφουν με σχόλια όπως «Αγαπώ πολύ την Ελλάδα!», «Είμαστε στην Κρήτη, υπέροχοι άνθρωποι» κοκ.

Στις φωτογραφίες δεν εμφανίζεται ο ίδιος ο Μπόρις Τζόνσον, αλλά τα υπέροχα τοπία, οι φίλοι του ζεύγους και η πρώην πρώτη κυρία με τα παιδιά της οικογένειας σε στιγμές χαλάρωσης. Φέτος το καλοκαίρι, το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος απέκτησε το τρίτο παιδί του.

«Καλωσήρθες στον κόσμο, Φρανκ Άλφρεντ Οδυσσέα Τζόνσον, έγραφε στις αρχές Ιουλίου η 35χρονη Κάρι στο Instagram, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία της ίδιας που κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο.

Το τρίτο παιδί του ζεύγους γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου, στις 9.15 το πρωί με την κυρία Τζόνσον να σχολιάζει με χιούμορ «Μπορείτε να μαντέψετε ποιο όνομα διάλεξε ο άντρας μου;» ο oποίος είναι γνωστός για την αγάπη του στην αρχαία ελληνική γραμματεία και προφανώς επέλεξε να δώσει μεταξύ άλλων στο παιδί τους το όνομα «Οδυσσέας».

Το νεογέννητο είναι το τρίτο παιδί του ζεύγους και το όγδοο (τουλάχιστον) για τον Μπόρις Τζόνσον. Ο 59χρονος πρώην πρωθυπουργός έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με την δεύτερη σύζυγό του, τη δικηγόρο Μαρίνα Γουίλερ ενώ έχει αναγνωρίσει και μία κόρη που απέκτησε από μια εξωσυζυγική σχέση του.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, λίγο πριν από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του με την Κάρι, επιβεβαίωσε ότι, μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχε έξι παιδιά, χωρίς να διαψεύδει ωστόσο τις φήμες σύμφωνα με τις οποίες έχει πολλά περισσότερα.