ΚΟΣΜΟΣ

Αίγυπτος: Αδιανόητο έγκλημα - Σκότωσε τα παιδιά του γείτονα επειδή έπαιζαν μπροστά στο σπίτι του

Αίγυπτος: Αδιανόητο έγκλημα - Σκότωσε τα παιδιά του γείτονα επειδή έπαιζαν μπροστά στο σπίτι του

Η Εισαγγελία στο Κυβερνείο Sharkia, βόρεια του Καΐρου στην Αίγυπτο αποφάσισε να φυλακίσει τον συνταξίουχο, για την αδιανόητη δολοφονία, με θύματα τα δύο μικρά παιδιά του γειτονά του.

Ένα φριχτό έγκλημα σημειώθηκε στην Αίγυπτο, όπου ένας άνδρας σκότωσε δύο παιδιά επειδή «ενοχλήθηκε που έπαιζαν μπροστά στο σπίτι του».

Η Εισαγγελία στο Κυβερνείο Sharkia, βόρεια του Καΐρου αποφάσισε να φυλακίσει τον συνταξίουχο, για την αδιανόητη δολοφονία, με θύματα τα δύο μικρά παιδιά του γειτονά του.

Σύμφωνα με τα αρχεία της Διεύθυνσης Ασφαλείας Sharqia, ο Αστυνομικός Σταθμός Belbeis έλαβε αναφορά από έναν εργάτη ονόματι κ. Χασάν ότι τα δύο παιδιά του, ο Ραχίμ (6 ετών) και ο Ισλάμ (5 ετών), εξαφανίστηκαν αφού βγήκαν για παιχνίδι μπροστά στο σπίτι.

Πηγή της αστυνομίας αποκάλυψε στο Sky News Arabia ότι οι έρευνες της ερευνητικής ομάδας διαπίστωσαν ότι ο γείτονάς του, συνταξιούχος, ο Muhammad Saber (65 ετών), σκότωσε τα δύο παιδιά και πέταξε τα σώματά τους «επειδή προκάλεσαν θόρυβο ενώ έπαιζαν μπροστά το σπίτι του».

Όπως αναφέρει και η ΕΡΤ, η πηγή εξήγησε, «Όταν ο κατηγορούμενος συνελήφθη, ομολόγησε ότι είχε προειδοποιήσει τα δύο παιδιά και τους ζήτησε να μείνουν μακριά από το σπίτι του, αλλά αρνήθηκαν. Αυτός τους απήγαγε, τους έφερε στο σπίτι του και τους επιτέθηκε ξυλοκοπώντας και τους πνίγει μέχρι να πεθάνουν».

Και συνέχισε: «Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε επίσης ότι ζήτησε βοήθεια από τον 33χρονο γιο του και κατά τη διάρκεια της νύχτας πέταξαν τα πτώματα των δύο παιδιών στη Διώρυγα της Ισμαηλίας».

Όταν συνελήφθη ο γιος του κατηγορούμενου, οι ομολογίες του ταίριαξαν με τις δηλώσεις του πατέρα του, οπότε οι δυο τους παραπέμφθηκαν στην εισαγγελία, η οποία αποφάσισε τη φυλάκισή τους.

Οι δυνάμεις διάσωσης του ποταμού κατάφεραν να περισυλλέξουν τα πτώματα των δύο παιδιών σε κατάσταση αποσύνθεσης και τα μετέφεραν για νεκροψία από την ιατροδικαστική.