ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στο Mπάκιγχαμ: Άνδρας σκαρφάλωσε σε τοίχο κοντά στο παλάτι

Aξιωματικοί συνέλαβαν άνδρα που σκαρφάλωσε στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ
Aξιωματικοί συνέλαβαν άνδρα που σκαρφάλωσε στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ
Α.Ρ

Άνδρας κατηγορείται για παραβίαση αφού σκαρφάλωσε σε τοίχο κοντά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

Η Σκότλαντ Γιαρντ είπε ότι οι αξιωματικοί στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ κλήθηκαν για ένα άτομο που σκαρφάλωσε στον τοίχο και μπήκε στους Βασιλικούς Σταύλους, που βρίσκονται δίπλα στο παλάτι, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο άνδρας κατηγορήθηκε για παραβίαση αφού σκαρφάλωσε σε τοίχο κοντά στα Ανάκτορα, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία. Η δύναμη είπε ότι οι αξιωματικοί στο παλάτι απάντησαν σε ένα άτομο που σκαρφάλωσε στον τοίχο και μπήκε στο Royal Mews, το οποίο βρίσκεται δίπλα στη βασιλική κατοικία, στη 1.25 το πρωί του Σαββάτου.

Ο Awad Rovalino, 25 ετών, κατηγορήθηκε επίσης για απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Αναμένεται να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο του Westminster τη Δευτέρα. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν ότι κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν βρισκόταν στην κατοικία εκείνη τη στιγμή.

Οι Βασιλικοί Σταύλοι στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ είναι υπεύθυνοι για όλες τις ρυθμίσεις οδικών ταξιδιών για τον Βασιλιά και άλλα μέλη του βασιλικού οίκου, από άλογο και άμαξες, μέχρι αυτοκίνητα.

Στεγάζει την εμβληματική Gold State Coach είναι μια κλειστή άμαξα με οκτώ άλογα που χρησιμοποιείται από τη Βρετανική Βασιλική Οικογένεια, εδώ και πολλά χρόνια και χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις όπως η στέψη της Βασίλισσας Ελισάβετ Β' το 1953, το Πλατινένιο Ιωβηλαίο το 2022 και η στέψη του Βασιλιά φέτος.