ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος στο Ισραήλ - Γάζα: Γιατρός ξεσπά, αντικρίζοντας νεκρούς τον πατέρα και τον αδερφό του

Πόλεμος στο Ισραήλ - Γάζα: Γιατρός ξεσπά, αντικρίζοντας νεκρούς τον πατέρα και τον αδερφό του

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η τραγική στιγμή που ο γιατρός ξεσπά σε κλάμματα αντικρίζοντας τα άψυχα σώματα του πατέρα και του αδερφού του

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το πόλεμο που μαίνεται στο Ισραήλ που καταγράφει τον θρήνο ενός γιατρού όταν αντικρίζει τα άψυχα σώματα του πατέρα και του αδερφού του, που βρήκαν τραγικό θάνατο στο διαμέρισμά τους κατά τη διάρκεια ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής.

Το τραγικό πριστατικό σημειώθηκε στη Γάζα, στο νοσοκομείο αλ-Σίφ. Ο γιατρός βλέποντας τους νεκρούς συγγενείς του ξεσπά σε λυγμούς. Οι άνθρωποι γύρω του τον αγκαλιάζουν και προσπαθούν να τον απομακρύνουν από τα άψυχα σώματα της οικογένειάς του. Οι γιατροί στέκονται στο πλευρό του και προσπαθούν να τον παρηγορήσουν, με τον ίδιο να κλαίει και να ευχαριστεί τον Θεό.

«Πρέπει να συνέλθεις. Να πεις ευχαριστώ στον Θεό» του λέει ένας γιατρός, που προσπάθησε να του δώσει κουράγιο, λέγοντας ότι ο πατέρας του πήγε στο Χατζ (ετήσιο προσκύνημα στη Μέκκα) μόνος του επειδή ήξερε. Σου είπε “δεν θέλω να το αναβάλλω και να σε περιμένω. Αρνήθηκε να αναβάλλει το Χατζ και είπε “όχι, θέλω να πάω τώρα”. Και ήρθε σε εμάς, τον εξετάσαμε και πήγε και γύρισε πίσω», του είπε ο συνάδελφός του.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος Ισραήλ: «Βουλιάζει» ο τουρισμός με την κλιμάκωση της κρίσης

Ιράν: Η Χαμάς είναι πιθανό να απελευθερώσει ομήρους αν το Ισραήλ σταματήσει τις επιδρομές

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο στρατός του Λιβάνου ισχυρίζεται ότι βρήκε πυραύλους της Χεζμπολάχ