ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με Κύπριο YouTuber που ταξίδευε στην Ιαπωνία χωρίς να πληρώνει – Ζήτησε συγγνώμη

Σάλος με Κύπριο YouTuber που ταξίδευε στην Ιαπωνία χωρίς να πληρώνει – Ζήτησε συγγνώμη
YouTube.

Περιπέτειες για τον δημοφιλή Κύπριο YouTuber, Fidias.

«Θύελλα» αντιδράσεων «ξέσπασε» με τον δημοφιλή Κύπριο YouTuber, Fidias, ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει δωρεάν στην Ιαπωνία, εξοργίζοντας τους πολίτες της χώρας, οι οποίοι έκαναν λόγο για «ασέβεια».

Το βίντεο του Φειδία Παναγιώτου (σ.σ. το πλήρες όνομα του νεαρού) με τίτλο «Ταξίδεψα σε όλη την Ιαπωνία δωρεάν» τον έδειχνε να αποφεύγει την πληρωμή εισιτηρίου σε τρένα, αλλά και τον λογαριασμό του πρωινού σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Σε άλλο σημείο, ο ελεγκτής στον τρένο τον εντόπισε χωρίς εισιτήριο και προσποιήθηκε τον άρρωστο, προκειμένου να τον αποφύγει. Στη συνέχεια, έτρεξε να επιβιβασθεί σε άλλο τρένο, όπου… κρύφτηκε σε τουαλέτα.

Ζήτησε ακόμη εισιτήριο για το λεωφορείο από έναν άγνωστο, λέγοντας ότι τού λείπουν 80 γιέν (περίπου μισό ευρώ). Όμως, η επαιτεία απαγορεύεται στην Ιαπωνία. Ο οδηγός τον κλείδωσε στο λεωφορείο και τον μετέφερε σε αστυνομικό τμήμα, όπου κρατήθηκε για πέντε ώρες πριν αφεθεί ελεύθερος.

Άλλο «κόλπο» του Fidias ήταν να φάει πρωινό σε ακριβό ξενοδοχείο, στο οποίο δεν διέμενε. «Φεύγουμε από το ξενοδοχείο χωρίς να μας πιάσουν και χωρίς κανένα πρόβλημα», είπε στην κάμερα.

Δεν έχει αποσαφηνισθεί πότε γυρίσθηκε το βίντεο ή αν ο νεαρός και οι συνεργάτες του βρίσκονται ακόμη στην Ιαπωνία, σύμφωνα με το BBC.

«Γεια σας όμορφοι άνθρωποι, ζητώ συγγνώμη από τους Ιάπωνες αν τους κάναμε να νιώσουν άσχημα, δεν ήταν αυτός ο στόχος μας», έγραψε ο Κύπριος YouTuber, μετά το βίντεο του που έκανε τον «γύρο» του διαδικτύου από το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το βίντεο φαίνεται ότι έχει αφαιρεθεί από το κανάλι του χρήστη στο YouTube.