ΚΟΣΜΟΣ

«Ή εμείς ή αυτοί», ξεκαθαρίζει ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ για τη Χαμάς

«Ή εμείς ή αυτοί», ξεκαθαρίζει ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ για τη Χαμάς
AP.

«Η χερσαία επιχείρηση βρίσκεται κοντά», τόνισε ο Ιώβ Γκάλαντ.

«Θα κερδίσουμε τον πόλεμο και παράλληλα, καταβάλλουμε ύψιστη προσπάθεια να επιστρέψουν οι όμηροι στους αγαπημένους τους. Η χερσαία επιχείρηση είναι κοντά. Ή εμείς ή αυτοί, αυτός ο πόλεμος αφορά τα σπίτια μας και θα επικρατήσουμε», υπογράμμισε σήμερα ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Ιώβ Γκάλαντ.

«Την 7η Οκτωβρίου, η Χαμάς άρχισε έναν πόλεμο ενάντια στους πολίτες του Ισραήλ, τα μικρά παιδιά, τις γυναίκες, των επιζώντων του Ολοκαυτώματος. Αποτελεί μία μάχη ενάντια στις κοινότητες πολιτών. Μιλάμε για έναν πόλεμο δολοφονιών, βιασμών, απαγωγών, λεηλασιών, ο οποίος έχει σκοπό να καταστρέψει τη θέληση των Ισραηλινών πολιτών να ζήσουν εδώ», τόνισε.

«Θα κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο»

«Το γνωρίζω αυτό, διότι την 7η και την 8η Οκτωβρίου, είδα στρατιώτες και πολίτες του ισραηλινού στρατού να πολεμούν και άμαχοι να προστατεύουν τα παιδιά τους, πάση θυσία. Μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο, προχωρήσαμε στην επίθεση. Διεξάγουμε επιχειρήσεις από αέρος, ξηρά και θάλασσα. Χτυπάμε αποθήκες, σήραγγες, επικοινωνίες, τρομοκράτες και τους Διοικητές αυτών», υποστήριξε ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ.

«Πλησιάζει η ώρα της χερσαίας επιχείρησης, θα νικήσουμε την επιτομή του κακού»

«Θα ακολουθήσουν κι άλλα στάδια στον πόλεμο, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις και θα τα πραγματοποιήσουμε. Αισθάνομαι αποφασισμένος να διασφαλίσω ότι το κράτος του Ισραήλ θα είναι νικηφόρο έναντι αυτού του σκληρού και μοχθηρού εχθρού», προσέθεσε ο Ιώβ Γκάλαντ.

Σχετικές ειδήσεις