ΚΟΣΜΟΣ

Μάθιου Πέρι: Η «Φοίβη» τον αποχαιρετά με μία φωτογραφία - «Ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα»

Μάθιου Πέρι: Η «Φοίβη» τον αποχαιρετά με μία φωτογραφία - «Ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα»

Η Λίζα Κούντροου, η οποία υποδυόταν την «Φοίβη», με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε τον Μάθιου Πέρι

Ο Μάθιου Πέρι άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο τζακούζι του στις 28 Οκτωβρίου, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Η Λίζα Κούντροου, η αλλιώς «Φοίβη», με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε τον Τσάντλερ.

H ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης:

«Στο "Πυροβόλησε τον πιλότο", τα "Φιλαράκια" και αμέσως μετά, βρεθήκαμε στο Upfronts του NBC. Μετά... Μας πρότεινες να παίξουμε πόκερ και το έκανες τόσο διασκεδαστικό, ενώ αρχικά δεθήκαμε. Σ' ευχαριστώ γι' αυτό. Σε ευχαριστώ που με έκανες να γελάσω τόσο πολύ με κάτι που είπες, που οι μύες μου πονούσαν και τα δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό μου κάθε μέρα. Σ' ευχαριστώ για την ανοιχτή καρδιά σου σε μια σχέση με έξι τρόπους που απαιτούσε συμβιβασμούς. Και πολλές "συζητήσεις". Σ' ευχαριστώ που εμφανιζόσουν στη δουλειά, όταν δεν ήσουν καλά και μετά, ήσουν εντελώς λαμπρός. Σ' ευχαριστώ για τα καλύτερα 10 χρόνια που μπορεί να έχει κάποιος. Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες. Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα για την ευγνωμοσύνη και την αγάπη μέσα από τη γνωριμία μου μαζί σου. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο που πέρασα μαζί σου, Μάθιου».