ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Γιόρταζαν την πρόταση γάμου αλλά την... έσπρωξε σε γκρεμό - Συνελήφθη ο δράστης

tourkala
Photo: twitter

Tουρκία: Ο σύντροφός της είχε δηλώσει τότε ότι η γυναίκα υπό την επήρεια αλκοόλ παραπάτησε και έπεσε.

Πήγαν εκδρομή σε εξοχικό μέρος της Τουρκίας για να γιορτάσουν την πρόταση γάμου που της έκανε την προηγούμενη μέρα αλλά την έσπρωξε σε γκρεμό 30 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τουρκικών μέσων, η γυναίκα επέζησε της πτώσης τη νύχτα της 6ης Ιουλίου, αλλά πέθανε από τα τραύματά της τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης μέρας, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί -τους οποίους είχε καλέσει ο σύντροφός της- προσπαθούσαν να την επαναφέρουν επί 45 λεπτά.

Ο σύντροφός της είχε δηλώσει τότε ότι η γυναίκα υπό την επήρεια αλκοόλ παραπάτησε και έπεσε.

Όπως είπε, είχαν πιει όταν πήγε στο αυτοκίνητο για να πάρει περισσότερες προμήθειες, και πρόσθεσε πως άκουσε μια κραυγή και στη συνέχεια είδε ότι εκείνη είχε εξαφανιστεί, πέφτοντας κατά λάθος στον γκρεμό.

Όμως συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές, αφού η οικογένειά της κατέθεσε μήνυση, αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, υποστηρίζοντας πως το ζευγάρι τσακώθηκε καθώς εκείνη απέρριψε την πρόταση γάμου και πως το δαχτυλίδι των αρραβώνων της βρέθηκε στην τσέπη του και όχι στο δάχτυλό της.

Σύμφωνα πάντα με την οικογένειά της, εκείνη σχεδίαζε να χωρίσει και δεν θα δεχόταν την πρόταση γάμου. Πρόσθεσαν, επίσης, πως φοβόταν τα ύψη και δεν θα βρισκόταν με τη θέλησή της τόσο κοντά στην άκρη ενός γκρεμού, ώστε να πέσει κατά λάθος.