ΚΟΣΜΟΣ

Βουλγαρία: Τροχαίο τουριστικού λεωφορείου με Έλληνες επιβάτες - Δέκα τραυματίες

Βουλγαρία: Τροχαίο τουριστικού λεωφορείου με Έλληνες επιβάτες - Δέκα τραυματίες

Τα πρώτα ρεπορτάζ λένε πως μια 62χρονη γυναίκα, με τραύματα στο κεφάλι, βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. «Οι επιβάτες έβγαιναν από τα σπασμένα τζάμια του λεωφορείου» είπε ο οδηγός της νταλίκας. 

Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Βουλγαρίας την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, όταν ένα τουριστικό λεωφορείο με προορισμό τη Σόφια -στο οποίο επέβαιναν και Έλληνες- συγκρούστηκε με μια νταλίκα από την Τουρκία και βγήκε εκτός δρόμου.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από ΜΜΕ της χώρας, δέκα άτομα τραυματίστηκαν - ανάμεσά τους και Έλληνες επιβάτες.

Σύμφωνα με το novinite.com, από τα 10 άτομα που τραυματίστηκαν οι 2 είναι Ρουμάνοι και οι 8 Έλληνες, 6 άνδρες και τέσσερις γυναίκες, ενώ ο μικρότερος σε ηλικία είναι 18 ετών.

Μάλιστα μια 62χρονη γυναίκα, με τραύματα στο κεφάλι, βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, οι γιατροί λένε ότι η ζωή της δεν κινδυνεύει. Τα άλλα εννέα άτομα έχουν διάφορους τραυματισμούς και κοψίματα.

Τα πρώτα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η άσφαλτος ήταν βρεγμένη, ενώ το λεωφορείο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Σύμφωνα με το Ruse Media, ο οδηγός της τουρκικής νταλίκας, δήλωσε πως «το λεωφορείο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Οι επιβάτες έβγαιναν από τα σπασμένα τζάμια του λεωφορείου και τους βοηθούσα να φύγουν πιο γρήγορα»

Σχετικές ειδήσεις