ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Γιονγκ Ουν: Η μυστηριώδης Ri Sol-ju με ... αμαρτωλό παρελθόν - Οι απαγορευμένες φωτογραφίες της

Κιμ Γιονγκ Ουν: Η μυστηριώδης Ri Sol-ju με ... αμαρτωλό παρελθόν - Οι απαγορευμένες φωτογραφίες της

Κιμ Γιονγκ Ουν: Αυτή είναι η... κούκλα σύζυγός του - Οι απαγορευμένες φωτογραφίες της

Η ζωή στη Βόρεια Κορέα συνεχίζει να αποτελεί μυστήριο για τον δυτικό κόσμο και φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση η καλλονή σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν, Ri Sol-ju.

Η Ri, το όνομά της οποίας σύμφωνα με του Αμερικανούς είναι ψεύτικο, είναι αγνώστου ηλικίας (!) καθώς το καθεστώς δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε εκείνη αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη ηλικία μέλους της οικογένειας.

Εικάζεται πως είναι από 35 έως 30 ετών ενώ η μοναδική πληροφορία που έχει δοθεί δημόσια για εκείνη είναι από τον βετεράνo star του ΝΒΑ Ντένις Ρόντμαν, που είναι ο μοναδικός Αμερικανός φίλος του Κιμ Γιονγκ-Ουν, που είχε δηλώσει στον βρετανικό Guardian το 2013 πως «πρόκειται για μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια».

Oι απαγορευμένες φωτογραφίες της

Πριν από τέσσερα χρόνια ωστόσο, η Βόρεια Κορέα και ο Κιμ προσωπικά δέχτηκαν ένα σοβαρό πλήγμα: Ροζ φωτογραφίες της συζύγου σε φυλλάδια!

Συγκεκριμένα, τα εν λόγω φυλλάδια, έπεσαν στο έδαφος της Βόρειας Κορέας με τη μέθοδο των μπαλονιών που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν ομάδες στη Νότια Κορέα για να ρίχνουν προπαγανδιστικό υλικό στον Βορρά, στις 31 Μαΐου.

Το γεγονός εξόργισε τόσο τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, που έδωσε το «πράσινο φως» για την ανατίναξη του γραφείου σύνδεσης με την Νότια Κορέα στις 16 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ουν παντρεύτηκε την Ρι Σολ-Γιου τον Ιούλιο του 2012 (ή τότε τουλάχιστον έγινε γνωστό), ενώ λίγες πληροφορίες έχουν δοθεί στη δημοσιότητα για την ζωή της Πρώτης Κυρίας της χώρας.

PHOTO GALLERY