ΚΟΣΜΟΣ

Μαρκ Ντάιερ: Ποιος είναι ο δεύτερος «πατέρας» των Χάρι και Ουίλιαμ -Μόνο αυτός μπορεί να τους ενώσει

Μαρκ Ντάιερ: Ποιος είναι ο δεύτερος «πατέρας» των Χάρι και Ουίλιαμ -Μόνο αυτός μπορεί να τους ενώσει

O ίδιος ο Ντάιερ έχει δώσει μάχη με τον καρκίνο του στομάχου τα τελευταία δύο χρόνια. 

Όπως φαίνεται το γεγονός να τα ξαναβρούν ο πρίγκιπας Χάρι και ο Ουίλιαμ είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο και αν υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει προς αυτήν τη κατεύθυνση αυτός δεν είναι άλλος από Μαρκ Ντάιερ.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Telegraph» πρόκειται για τον άνθρωπο που ήταν σωματοφύλακας του βασιλιά Καρόλου Γ' και δάσκαλος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, κατά τη διάρκεια της παιδικής και εφηβική του ηλικίας.

Ο 56χρονος σήμερα Ντάιερ όχι μόνο προστάτευσε και φρόντισε τα αγόρια μετά τον πρόωρο θάνατο της μητέρας τους, πριγκίπισσας Νταϊάνα, το 1997, αλλά κέρδισε και την εμπιστοσύνη τους.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ντάιερ ήταν γνωστός ως ο «δεύτερος πατέρας» των αγοριών, γεγονός που δείχνει πόσο κοντά είναι. Τώρα, θεωρείται ο μοναδικός που θα μπορούσε να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ Χάρι και Ουίλιαμ.

Ο πρώην αξιωματικός της Ουαλικής Φρουράς, ο οποίος υπηρέτησε ως ακόλουθος του βασιλιά τη δεκαετία του 1990, γνωρίζει από πρώτο χέρι τι μπορεί να περνάει από το μυαλό του βασιλιά Καρόλου Γ', επειδή ο ίδιος ο Ντάιερ έχει δώσει μάχη με τον καρκίνο του στομάχου τα τελευταία δύο χρόνια.

«Ευχάριστος και πανούργος», όπως τον περιγράφει η «Telegraph», ο Ντάιερ έχει πλέον αποσυρθεί από τη βασιλική υπηρεσία και το 2009 ίδρυσε και διηύθυνε με επιτυχία μια αλυσίδα παμπ- οκτώ χρόνια αργότερα, τις πούλησε για περισσότερα από 10 εκατ. λίρες. Ο Ντάιερ έκανε τον Χάρι νονό του γιου του και ο Χάρι ακολούθησε το ίδιο με τον γιο του Archie, ο οποίος γεννήθηκε το 2019.

Το συγκινητικό σκίτσο με τους διαδόχους που έγινε viral

Από την ημέρα ανακοίνωσης της ασθένειας του Καρόλου οι Βρετανοί εκφράζουν την συμπάθια τους για τον Μονάρχη τους σε βαθμό μάλιστα που ακόμα και ο ίδιος ο Βασιλιάς δεν περίμενε.

Μεταξύ των εκδηλώσεων συμπάθειας είναι και κάποια σκίτσα που αναρτούνται στο διαδύκτιο. Ένα από αυτά που έχει γίνει viral δείχνει τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Ουίλιαμ, να κρατάει αγκαλιά τον πατέρα του αλλά και τον τρίτο στην διαδοχή, γιο του πρίγκιπα Τζορτζ ενώ στην λεζάντα γράφει: «Όλα θα πάνε καλά μπαμπά».