ΚΟΣΜΟΣ

Λουτσιάνο Παβαρότι: «Έφερνε μακαρόνια στο θέατρο, έτρωγε στα διαλλείματα και τα έκρυβε»

Λουτσιάνο Παβαρότι: «Έφερνε μακαρόνια στο θέατρο, έτρωγε στα διαλλείματα και τα έκρυβε»

Αποκαλύψεις για τις διατροφικές συνήθειες του γνωστού τενόρου και την αδυναμία του στα μακαρόνια 

Την διατροφική....αδυναμία του θρύλου της όπερας, Λουτσιάνο Παβαρότι, θυμούνται συνεργάτες του στο θέατρο και διευθυντές ορχήστρας.

Στα παρασκήνια ο δημοφιλής τενόρος, Λουτσιάνο Παβαρότι, συνήθιζε να φέρνει μαζί του ένα ωραίο πιάτο ριγκατόνι για να φάει ανάμεσα στις πράξεις της παράστασης ή στο τέλος αυτής. Κάποιοι συνεργάτες και σκηνοθέτες θεάτρου, όπως ο Πίτερ Γκελμπ της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, αποκαλύπτουν μάλιστα ότι ο διάσημος Ιταλός τενόρος έτρωγε διάφορα σνακ στις πρόβες ή στο τέλος των παραστάσεων του.

Αυτά τα σνακ, ωστόσο, δεν ήταν πάντα ελαφριά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι προμήθειες των ριγκατόνι, σύμφωνα με το Page Six, ήταν ακόμη και κρυμμένες από φόβο μήπως τους κλέψει κάποιος.

Αρκετοί είναι οι θεατρικοί συνεργάτες, σκηνοθέτες και μαέστροι που, όπως αναφέρει το διάσημο αμερικανικό ταμπλόιντ, που θυμούνται τον Παβαρότι να φέρνει μεγάλη ποσότητα φαγητού στις πρόβες. Ανάμεσα στα διάφορα σνακ που έτρωγε για να «συνεχίσει να κινείται», όπως έλεγε, υπήρχαν και ριγκατόνι.

Προφανώς ήταν η αγαπημένη του μακαρονάδα, γιατί έφερνε σοβαρή ποσότητα στα θέατρα, τα οποία μάλιστα έκρυβε φοβούμενος μην τυχόν και…δεν τα ξαναβρεί. Ο Γκέλμπ δήλωσε: «Ο Παβαρότι, που είχε ακατάπαυστη όρεξη, έκρυβε συχνά τα αγαπημένα του ζυμαρικά σε μέρη που μόνο εκείνος γνώριζε».