ΚΟΣΜΟΣ

Τέιλορ Σουίφτ: Το «αδιαχώρητο» στην παμπ που αναφέρει στο νέο της τραγούδι - Διώχνουν κόσμο

H παμπ στο Λονδίνο
H παμπ στο Λονδίνο

Μανιώδεις θαυμαστές της Tέιλορ Σουίφτ συρρέουν σε μία παμπ του Λονδίνου μετά από την αναφορά στο νέο άλμπουμ της ποπ σταρ

Το Black Dog στο Vauxhall αύξησε την ασφάλειά του και ήδη προετοιμάζεται για τη στιγμή που η Αμερικανίδα ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ θα εμφανιστεί στο στάδιο Wembley φέτος το καλοκαίρι. Η παμπ αναφέρεται ονομαστικά στο 11ο στούντιο άλμπουμ της τραγουδίστριας με τίτλο «The Tortured Poets Department».

Οι υπεύθυνοι της λονδρέζικης παμπ που έγινε υπερβολικά διάσημη εν μία νυκτί, είπε ότι η ξαφνική διεθνής αναγνώριση ήταν «σουρεαλιστική» και απομακρύνει ήδη τον κόσμο από τις εγκαταστάσεις της. Πολλοί «swifties» μάλιστα αγοράζουν ακόμη και ποτήρια μπύρας ως αναμνηστικά.

Η παμπ είπε ότι η ασφάλειά της έχει αυξηθεί, ενώ αναμένει περισσότερους θαυμαστές να την επισκεφτούν τον Ιούνιο και τον Αύγουστο, όταν η Σουίφτ θα εμφανιστεί στο Wembley Stadium ως μέρος της περιοδείας της Eras. Το προσωπικό κάλεσε επίσης την τραγουδίστρια να επισκεφτεί την παμπ και να...περάσει για ένα ποτό.

Η Amy Cowley, σύμβουλος μάρκετινγκ στην παμπ, είπε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το όλο θέμα. «Το να αποκτάς ξαφνικά αυτού του είδους το διεθνές επίπεδο αναγνώρισης είναι σουρεαλιστικό, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό. Ήταν λίγο σαν ανεμοστρόβιλος, αλλά το απολαμβάνουμε. Χθες βράδυ μάλιστα απομακρύναμε τον κόσμο γιατί δεν υπήρχε άλλος χώρος.

Περιμένουμε πολύ περισσότερο κόσμο. Είμαστε όλοι σε επιφυλακή, προσλαμβάνουμε κόσμο, έχουμε ασφάλεια στην πόρτα για να βοηθήσουμε στη διαχείριση του μεγάλου πλήθους. Θα περάσει εννέα νύχτες στο Wembley, οπότε όταν συμβεί αυτό, περιμένουμε πραγματικά μια εισροή σε εκείνη τη φάση. Σίγουρα προετοιμαζόμαστε για αυτό. Όταν έρθετε εδώ την επόμενη φορά, παρακαλούμε περάστε, θα θέλαμε να διασκεδάσουμε μαζί της. Ελάτε να πιείτε ένα ποτό μαζί μας»

Πρόσθεσε ότι το προσωπικό είχε ελέγξει το βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης για να δει αν η Σουίφτ είχε πάει στην παμπ με τους φίλους της, αλλά «η απάντηση είναι ότι σίγουρα θα μπορούσε να έχει περάσει αλλά δεν είμαστε απολύτως σίγουροι».

Ένα κομμάτι του άλμπουμ, που ονομάζεται The Black Dog, αναφέρεται απευθείας σε ένα «μπαρ» με το ίδιο όνομα στους στίχους. Η Σουίφτ τραγουδάει: «Και την τοποθεσία σου, ξέχασες να την απενεργοποιήσεις. Και έτσι σε παρακολουθώ καθώς περπατάς. Σε κάποιο μπαρ που ονομάζεται The Black Dog. Και ανοίγω νέες τρύπες στην καρδιά μου»

Ανεπιβεβαίωτες φήμες λένε οτι το τραγούδι της θα μπορούσε να αναφέρεται πιθανότατα στον Άγγλο πρώην φίλο της Joe Alwyn. Οι θαυμαστές εικάζουν επίσης εάν η αναφορά στην παμπ 'έχει να κάνει με τον frontman του 1975, Matty Healy, με τον οποίο είχε σχέση για λίγο.

Η κ. Cowley είπε ότι είναι δουλειά των θαυμαστών να επεξεργαστούν τις αναφορές στο άλμπουμ: «Αν κάποιος μπορεί να χτενίσει τους στίχους, αυτοί είναι [οι Swifties], σωστά;» Η παμπ προμηθεύεται εσχάτως περισσότερα ποτήρια μπύρας αφού οι θαυμαστές τα αγοράζουν ως αναμνηστικά. «Οι οπαδοί είναι πραγματικά υποστηρικτικοί. Θέλουν να έρθουν και απλώς να είναι μέρος του», πρόσθεσε η Cowley.