ΚΟΣΜΟΣ

Η Μαντόνα έκραξε την Ελλάδα για τους μετανάστες!

Η Μαντόνα έκραξε την Ελλάδα για τους μετανάστες!

Την Ελλάδα χρησιμοποίησε η Μαντόνα για να δικαιολογηθεί αναφορικά με βίντεο που προέβαλε με την σβάστικα στο μέτωπο της Μαρίν Λε Πεν, κατά την διάρκεια συναυλίας της.

Μιλώντας σε κανάλι της Βραζιλίας, η Μαντόνα δήλωσε ότι όλες οι εικόνες που χρησιμοποιήθηκαν, επιλέχθηκαν για κάποιο λόγο και αρνήθηκε να μοντάρει το επίμαχο βίντεο που συνοδεύει το τραγούδι «Nobody Knows Me» και έγινε αφορμή να εξαγριωθεί το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λε Πεν, που έχει γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να μηνύσει την τραγουδίστρια.

«Το φιλμ δημιουργήθηκε για την μισαλλοδοξία που νιώθουμε και για το πόσο κρίνουμε τους ανθρώπους πριν τους γνωρίσουμε» δήλωσε.

«Φαίνεται ότι υπάρχει αυξανόμενη προκατάληψη σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, στην Γαλλία, παντού οι άνθρωποι προσπαθούν να διώξουν όλους τους μετανάστες, να (υποχρεώσουν) τον κόσμο να κρύβεται και να μην δείχνει τα θρησκευτικά του πιστεύω...

Σκεφτείτε τι γίνεται στην Ρωσία προς την γκέι κοινότητα...Προσπαθώ να τραβήξω την προσοχή προς αυτή την έλλειψη ανοχής και ζητώ από τους ανθρώπους να δώσουν προσοχή, να ξυπνήσουν και να δουν ότι απλώς δημιουργούμε περισσότερο χάος στον κόσμο».