ΚΟΣΜΟΣ

Tι κρύβεται πίσω από την αγκαλιά Ομπάμα- Μισέλ

Tι κρύβεται πίσω από την αγκαλιά Ομπάμα- Μισέλ

Το προεδρικό ζεύγος Ομπάμα μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή της Barbara Walters για την αγκαλιά τους που συγκίνησε εκατομμύρια σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς μόλις αναρτήθηκε στο twitter του προέδρου, έγινε retweet 810.000 φορές σε 200 χώρες, ώστε η φωτογραφία αυτή να γίνει η πιο δημοφιλής όλων.

Σε αυτήν απεικονίζεται το προεδρικό ζεύγος στην Αϊόβα να αγκαλιάζεται με τρυφερότητα στη διάρκεια της προεκλογκής καμπάνιας και αναρτήθηκε τη νύχτα των εκλογών στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Μπαράκ Ομπάμα.

Όταν η Barbara Walters ρώτησε τον πρόεδρο γιατί αυτή η αγκαλιά μοιάζει τόσο... γεμάτη συναίσθημα, εκείνος απάντησε : «Επειδή αγαπώ τη γυναίκα μου ... και γιατί είχα μέρες να τον δω!» πρόσθεσε η ίδια η Mισέλ που τόνισε ότι λόγω της απαιτητικής προεκλογικής εκστρατείας το ζευγάρι είχε γίνει σαν «δύο πλοία που περνούν τη νύχτα».

«Η πρώτη φορά που τον είδα ήταν όταν ανέβηκα στη σκηνή για να τον χαιρετίσω» συμπλήρωσε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ «Κι αυτή είναι η αγάπη μου που με αγκαλιάζει!» είπε και συγκίνησε τους θαυμαστές του ζεύγους σε ολόκληρο τον πλανήτη. «Μ' αρέσει να σε αγκαλιάζω!» χαμογέλασε ο πρόεδρος, ενώ η Walters ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες, θέλοντας να μάθει πώς κρατάνε αναμμένη τη φλόγα στη σχέση τους: «Είμαστε παντρεμένοι είκοσι χρόνια και όπως κάθε γάμος πιστεύω έχει τα πάνω και τα κάτω του. Αλλά αν το παλεύετε μαζί στις δύσκολες στιγμές, ο σεβασμός και η αγάπη που έχετε γίνεται πιο βαθιά και μεγάλη» ανέφερε ο Μπαράκ Ομπάμα.