ΚΟΣΜΟΣ

«Δυτική Θράκη: Tο τελευταίο αιχμάλωτο έθνος στην Ευρώπη»…

«Δυτική Θράκη: Tο τελευταίο αιχμάλωτο έθνος στην Ευρώπη»…

«Συνεχίζονται οι πιέσεις πάνω στην Τουρκική Μειονότητα στην Ελλάδα!" αναφέρει νέο προκλητικό τουρκικό δημοσίευμα.

Οπως το απέδωσε στα ελληνικά το Προξενείο Στόπ γράφει χαρακτηριστικά:

"Στην Ελλάδα οι Τούρκοι (Τουρκικής καταγωγής Έλληνες πολίτες) παρά τις κρατικές δεσμεύσεις δεν μπορούν να εκλέξουν τους μουφτήδες τους. Διότι η Αθήνα κήρυξε παράνομους τους μουφτήδες που εξέλεξαν. Οι Τούρκοι της Ελλάδας είναι υποχρεωμένοι να δεχτούν ως μουφτή αυτόν που κρίνει κατάλληλο το κράτος. Ο μουφτής που βρίσκεται επικεφαλής της τουρκικής μειονότητας έτσι, είναι υποχρεωμένος να υπηρετεί τις θρησκευτικές, εθνικές και ιστορικές εμμονές της Αθήνας…

Αυτή η βαριά, ασυνείδητη και παράνομη κρατική καταπίεση βιώνεται στην Ελλάδα. Φαίνεται πως δεν έχει φαλιρίσει μόνο το οικονομικό σύστημα και η φήμη της Ελλάδας εντός της Ε.Ε. Ταυτόχρονα έχει πτωχεύσει και ο Μπορεί να εκπλήσσεστε από αυτά, διότι οι αναφορές της Ε.Ε. αυτά τα θέματα δεν τα θίγουν (σ.σ. Γιατί άραγε; Μήπως επειδή είναι απλώς…ανύπαρκτα;). Μπορεί να έρχονται στο μυαλό σας οι διαδηλώσεις στην Αθήνα. Μάλιστα ενδεχομένως βλέποντας τα, μπορεί να νομίσετε πως ο κόσμος είναι ελεύθερος να εκφράζει τις ιδέες του και την αντίδραση του.

Στην πραγματικότητα έχετε δίκιο, διότι αν είστε ένας Έλληνας πολίτης (Ελληνικής καταγωγής και ορθόδοξος) δυσαρεστημένος με την κυβέρνηση και ανήσυχος από την κρίση, μπορείτε να κοινοποιήσετε σε αυτό το θέμα τις σκέψεις σας και να εκφράσετε ην αντίδραση σας.

Αλλά εάν είστε μουσουλμάνος ή Τούρκος, τότε δεν μπορείτε να διαμαρτυρηθείτε για τίποτε… Ο τουρκικός πολιτισμός και η τουρκική γλώσσα στην Ελλάδα χάνονται. Με αργό και συστηματικό τρόπο… Οι Τούρκοι στην Ελλάδα ζούνε σε χωριά που οι ίδιοι ίδρυσαν, αλλά τώρα έχουν ονόματα που τους έδωσε η Αθήνα. Οι Τούρκοι που ζούνε σε εκείνα τα χώματα, μετά το χάσιμο του ηγέτη τους Σαδήκ Αχμέτ σε ένα ύποπτο τροχαίο ατύχημα (σ.σ. πάλι σπέκουλα πάνω σε ένα ακόμη απολύτως ανυπόστατο «θέμα»), δυσκολεύονται να συντηρήσουν την ελπίδα τους για το μέλλον. Πολλοί Τούρκοι εξαναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα. Το ελληνορθόδοξο κράτος αναγκάζει τους τουρκικής καταγωγής πολίτες να εξελληνιστούν…».

Τα σχόλια δικά σας...