ΚΟΣΜΟΣ

Η τελευταία φωτογραφία της Ρίβα πριν το τέλος...

Η τελευταία φωτογραφία της Ρίβα πριν το τέλος...

Η χαμογελαστή Ρίβα Στέενκαμπ οδηγεί το αυτοκίνητό της, λίγες μόνο ώρες πριν την άγρια δολοφονίας της, από τον σύντροφό της, Όσκαρ Πιστόριους.

Μάλιστα, η φωτογραφία τη δείχνει τη στιγμή που φτάνει στο σπίτι του Παραολυμπιονίκη, μέσα στο οποίο τελικά άφησε την τελευταία της πνοή.

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στην επιφάνεια σχετικά με τη σχέση των δύο ατόμων. Τώρα, πρώην συγκάτοικος του άτυχου μοντέλου, δηλώνει πως η Ρίβα αισθανόταν εγκλωβισμένη, από τον πρώτο καιρό της σχέσης της με τον Πιστόριους.Η λεπτομέρεια, μάλιστα, που βγήκε μόλις στην επιφάνεια και κάνει τη υπόθεση ακόμη πιο δραματική, είναι πως εκείνη δεν είχε σκοπό να μείνει εκείνο το βράδυ στο σπίτι του συντρόφου της, αλλά ήταν μια απόφαση της τελευταίας στιγμής.

Οι οικογένεια της άτυχης κοπέλας, διαψεύδει το γεγονός πως ο Πιστόριους έσπευσε να ευχαριστήσει τους οπαδούς για τις προσευχές που έκαναν και για τις δύο οικογένειες, μέσω του Twitter του αδερφού του, λίγο μετά την ανακοίνωση του δικαστηρίου πως είναι ελεύθερος, μέχρι και την ημερομηνία της δίκης του.