ΚΟΣΜΟΣ

H Mέρκελ σε σαδομαζοχιστικά όργια!

H Mέρκελ σε σαδομαζοχιστικά όργια!

Και φωτογραφίες-ντοκουμέντα...!

Το γινάτι τους εναντίον της γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ βγάζουν σήμερα οι Κύπριοι και χάρη στην Πρωταπριλιά της αφιερώνουν ένα άγριο αστείο αφού την εμφανίζουν σε φωτογραφία φωτοσόπ να συμμετέχει σε...όργιο.

Γράφει το sigmalive Κύπρου στο πρωταπριλιάτικο αστείο του, το οποίο μάλιστα το αποδίδει στη γερμανική εφημερίδα Bild:

Ησυχία δεν βρίσκει τα τελευταία 24ωρα η Άγκελα Μέρκελ, αφού μετά τη γυμνή φωτογραφία της από τον καιρό που έκανε γυμνισμό, που έκανε το γύρο του κόσμου, νέο σκάνδαλο έρχεται να συνταράξει την καγκελαρία. Η σιδηρά κυρία φαίνεται να έχει ιδιαίτερα γούστα στο σεξ αφού σύμφωνα με τη γερμανική Bild η Καγκελάριος συμμετείχε σε σαδομαζοχιστικά όργια!

Η εφημερίδα σε σημερινό της άρθρο γράφει ότι έχει στην κατοχή της φωτογραφικό υλικό που απεικονίζουν την καγκελάριο με δερμάτινη αμφίεση και μαστίγιο ενώ στο όργιο φαίνεται να συμμετέχουν πέραν των τριών ατόμων. Σύμφωνα με το δημοσιογράφο οι φωτογραφίες λήφθηκαν πριν 6 χρόνια την εποχή που η Καγκελάριος βρισκόταν ήδη στο ύπατο αξίωμα της χώρας. Μάλιστα σε μία από τις φωτογραφίες η κ. Μέρκελ εμφανίζεται να μαστιγώνει έναν από τους ερωτικούς της παρτενέρ ενώ σε όλες εμφανίζεται να έχει το πάνω χέρι.

Το σκάνδαλο φαίνεται να παίρνει διαστάσεις αφού ήδη ο Τόμας Στρομπλ μεγάλος αντίπαλός της στα εσωκομματικά των Χριστιανοδημοκρατών έχει προβεί σε δηλώσεις ζητώντας της να παραιτηθεί ώστε να αποτραπεί η πανωλεθρία του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές του Σεπτέμβρη, τονίζοντας ότι η Γερμανία δεν μπορεί να ανεχθεί φαινόμενα τύπου Μπερλουσκόνι. Από την πλευρά της η κ. Μέρκελ έχει αρκεστεί σε μία λυτή ανακοίνωση μέσω του εκπροσώπου της στην οποία δηλώνει ότι όλα αυτά είναι κακοήθειες και ζήταει από τον κόσμο να δείξει αυτοσυγκράτηση.