ΚΟΣΜΟΣ

5χρονη που γεννήθηκε με πόδια βατράχου κάνει τα πρώτα της βήματα

5χρονη που γεννήθηκε με πόδια βατράχου κάνει τα πρώτα της βήματα

Συγκινεί αλλά και γεμίζει ελπίδα και χαρά τις ψυχές μας, η είδηση ότι μια 5χρονη που γεννήθηκε με πόδια βατράχου, κατάφερε να κάνει τα πρώτα της βήματα, χάρη σε νάρθηκες.

H Emma-Grace Andrews, υποφέρει από μια σπάνια ασθένεια εξαιτίας της οποίας γεννήθηκε χωρίς μύες στα χέρια αλλά και στα πόδια της.

Οι γιατροί έλεγαν στους γονείς της πως αν καταφέρει να ζήσει, η μικρή Emma θα είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι. Όμως η αγάπη και η πίστη τους, τους όπλισε με πείσμα και δεν το έβαλαν κάτω.

Έτσι η 5χρονη Emma, παρά τις προβλέψεις των γιατρών, στάθηκε στα πόδια και περπάτησε μετά από μία επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και κατά την οποία τεντώθηκαν οι μύες της. Επίσης χρησιμοποιεί καθημερινά νάρθηκες οι οποίοι της τεντώνουν καθημερινά τα πόδια, αναφέρει το star.gr.

«Μόλις γεννήθηκε τα πόδια της ήταν κουλουριασμένα και φαινόταν σαν να είναι βατραχάκι. Ήταν πραγματικά παραμορφωμένη» λέει συγκινημένη η 42χρονη μαμά της Emma, Rachel Andrews προσθέτοντας πως τα χέρια της ήταν λυγισμένα και στραμμένα προς τα έξω...

«Όμως είχα πείσμα και είπα μέσα μου πως η κόρη μου θα τα καταφέρει και θα κάνει ό, τι ακριβώς μπορούν να κάνουν και τα άλλα παιδάκια της ηλικίας της.»

Ρoή Ειδήσεων