ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: 6χρονη «χέρι-χέρι» με τον άνδρα που την βίασε και την σκότωσε

Βίντεο: 6χρονη «χέρι-χέρι» με τον άνδρα που την βίασε και την σκότωσε

Ένα σοκαριστικό βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην Μπανγκόκ δείχνουν τα τελευταία βήματα της 6χρονης «Nong» προς το φρικτό βιασμό της και τη στυγερή δολοφονία της από τον άνδρα που της κρατά το χέρι.

Μετά την εξαφάνισή της, το Νοέμβριο, η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, το οποίο κατέληξε στο χειρότερο σενάριο: οι αστυνομικοί βρήκαν το σώμα της, διαμελισμένο και σε αποσύνθεση, σε έρημη περιοχή κοντά σε αυτοκινητόδρομο της πόλης.

Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη ο 32χρονος «Nui», σχεδόν 650 χιλιόμετρα μακριά, έπειτα από πληροφορία που έδωσε στις αρχές πολίτης.

Η 6χρονη εξαφανίστηκε μέσα από το αυτοκίνητο του μπαμπά της, ενώ εκείνος παρακολουθούσε το τέλος μιας συναυλίας στη Μπανγκόκ.

Όπως γράφει η Daily Mail, ο πατέρας της ξέσπασε σε λυγμούς όταν η αστυνομία του έδειξε το λουλουδάτο παντελόνι που βρήκε κοντά στο σώμα της. Το κεφάλι της βρέθηκε σε κοντινή απόσταση...

Ο «Nui» είχε βγει από τη φυλακή μόλις τον Αύγουστο έπειτα από φυλάκιση μόλις τριών ετών και 8 μηνών για την απαγωγή ενός παιδιού κάτω των 15 ετών.