ΚΟΣΜΟΣ

Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ

Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ

«Το καλό νέο της ημέρας είναι πως δε χρειάζεται να δώσουμε κάποια συνέντευξη Τύπου» είπε η μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ, Ζαμπίνε Κεμ.

Νωρίς το πρωί της Πρωτοχρονιάς, οι εκατοντάδες δημοσιογράφοι που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου νοσηλεύεται, στην εντατική, ο Σουμάχερ, μετά το ατύχημα που είχε στην πίστα του σκι στο Μεριμπέλ των Γαλλικών Άλπεων, είδαν την Κεμ να βγαίνει για να τους μιλήσει.

article-2531537-1A5D7F4200000578-99 636x382

Όπως τόνισε η μάνατζέρ του στη διάρκεια της νύχτας η κατάστασή του παρέμεινε σταθερή. Η Σαμπίνα Κεμ ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι οι γιατροί παρακολουθούν πολύ καλά τον Σουμάχερ ενώ πρόσθεσε ότι δεν θα σχολιάσει φήμες σχετικά με την κατάστασή του. Επισήμως οι γιατορί τόνισαν σε χθεσινό ανακοινωθέν ότι δείχνει σημάδια βελτίωσης, αλλά δεν είχε διαφύγει ακόμη τον κίνδυνο.

Ο κορυφαίος οδηγός της Formula 1 των προηγούμενων ετών διατηρείται σε τεχνητό κώμα από τους γιατρούς μετά και τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κρανιοεγκεφαλική πίεση.

Όπως επεσήμαναν μετά τη δίωρη, δεύτερη επέμβαση ελέγχουν καλύτερα την κατάσταση, αλλά είναι ακόμη σε κρίσιμο σημείο. Είναι σε συνεχή επικοινωνία και ενημερώνουν διαρκώς την οικογένεια του Σουμάχερ, ενώ προειδοποίησαν ότι ακόμη υπάρχει έντονη αιμορραγία.

Ενδιαφέρον προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητες για τις συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε ο Μίκαελ Σουμάχερ.

Η μάνατζερ του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή Σαμπίνα Κεμ, ανέφερε πως το κράνος του Σουμάχερ έσπασε μετά από πρόσκρουση σε βράχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά. Σύμφωνα με την Κεμ ο Σουμάχερ δεν ήταν μόνο με τον γιο του, αλλά με μια ομάδα από φίλους, καθώς επίσης ότι δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα την στιγμή του ατυχήματος.

Διαβάστε επίσης:

Ανατρέπονται τα δεδομένα στην υπόθεση Schumacher

Με τι ταχύτητα έτρεχε ο Σουμάχερ την ώρα του τραυματισμού του

«Ελαφρά βελτίωση» εμφανίζει ο Σουμάχερ