Ο Όσκαρ Πιστόριους σπάει τη σιωπή του έναν χρόνο μετά

Ο Όσκαρ Πιστόριους σπάει τη σιωπή του έναν χρόνο μετά

Ένα χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο της Ρίβα Στέενκαμπ, ο Όσκαρ Πιστόριους σπάει τη σιωπή του για πρώτη φορά. Ακριβώς ένα χρόνο μετά, ο Πιστόριους έγραψε στο Twitter εκφράζοντας τη θλίψη του για το τραγικό περιστατικό.

 

"Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματά μου για το τραγικό συμβάν που προκάλεσε θλίψη σε όλο τον κόσμο που αγαπούσε πραγματικά και εξακολουθεί να αγαπά τη Ρίβα", έγραψε ο 27χρονος Πιστόριους σε σύντομο μήνυμά του στο λογαριασμό του στο Twitter.

"Ο πόνος και η λύπη, κυρίως για τους γονείς, την οικογένεια και τους φίλους της Ρίβα, με πνίγουν. Θα κουβαλάω για την υπόλοιπη ζωή μου την απώλεια της Ρίβα και τις πληγές από την ημέρα εκείνη", τονίζει στο μήνυμά του ο Όσκαρ Πιστόριους, το οποίο αρχίζει με τη φράση: "Λίγες λέξεις από τα βάθη της καρδιάς μου".

Ο Πιστόριους πυροβόλησε την 29χρονη Ρίβα Στέενκαμπ, μοντέλο, τις πρώτες ώρες της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, πέρυσι, στο σπίτι του σε προάστιο της Πρετόριας. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι θεώρησε πως πρόκειται για διαρρήκτη και δεν είχε πρόθεση να τη δολοφονήσει.

Η δίκη του θα διεξαχθεί από τις 3 ως τις 20 Μαρτίου στην Πρετόρια.