ΚΟΣΜΟΣ

Οργασμός διάρκειας τριών ωρών την έστειλε στο νοσοκομείο

Οργασμός διάρκειας τριών ωρών την έστειλε στο νοσοκομείο

Για τις περισσότερες γυναίκες, ένας οργασμός διάρκειας τριών ωρών ενδεχομένως να ακούγεται ως κάτι το πολύ... επιθυμητό. Ρωτήστε όμως και μια Αμερικανίδα από το Σιάτλ...

Η Λιζ είχε μια πρωτόγνωρη εμπειρία, όταν έπειτα από συνεύρεση με τον σύζυγό της, έπεσε... θύμα τρίωρου οργασμού. «Τα πρώτα πέντε λεπτά, ειλικρινά τα διασκέδασα. Στη συνέχεια, όμως, άρχισα να κουράζομαι και να φοβάμαι», εξηγεί η ίδια.

Επόμενη και λογική κίνησή της ήταν να επισκεφθεί νοσοκομείο. Όχι μόνο δεν έλυσε το πρόβλημά της, αλλά όπως αποδείχθηκε, αυτός ο τρίωρος οργασμός αποτέλεσε την αρχή του εφιάλτη.

Άρχισα να έχω διαδοχικούς οργασμούς μέσα στην ημέρα, σε άσχετα χρονικά σημεία. Έβλεπα για παράδειγμα τηλεόραση και είχα οργασμό. Κατέβαινα τις σκάλες για να ψωνίσω; Οργασμός. Πήγαινα στο σούπερ μάρκετ; Οργασμός. Έφτασα τους 12 ανά μέρα...»

Έπειτα από πολλή προσπάθεια, οι γιατροί κατάφεραν να βρουν τα αίτια της ασυνήθιστης πάθησης. Οφειλόταν σε κατάθλθιψη. Της χορηγήθηκαν, λοιπόν, αντικαταθλιπτικά και σταδιακά το πρόβλημα λύθηκε.

«Έχω πλέον μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή και νιώθω πολύ ευτυχισμένη», δήλωσε η ίδια. Προσέξτε λοιπόν τι εύχεστε...

Πηγή: daimymail.co.uk