ΚΟΣΜΟΣ

Έπιχείρησε να κάψει ζωντανή τη μητέρα του παιδιού του

Έπιχείρησε να κάψει ζωντανή τη μητέρα του παιδιού του

Ενός one night stand, μύρια κακά έπονται...

Ο 36χρονος Λι Μουλιάν και η ηλικίας 21 ετών Ξου Φαν γνωρίστηκαν σε μπαρ και πέρασαν μια παθιασμένη νύχτα. Μέχρι εδώ καλά. Τα προβλήματα ξεκίνησαν από τη στιγμή που αμφότεροι έμαθαν ότι η νεαρή κοπέλα έμεινε έγκυος.

Αρχικά φάνηκε ότι η εγκυμοσύνη τους έφερε κοντά και δεν τους πείραξε καθόλου. Αποφάσισαν να κρατήσουν το παιδί, μετακόμισαν μαζί και η Φαν βρήκε δουλειά για να συνδράμει στα οικονομικά. Μέχρι που γύρισε η... βίδα του 36χρονου. Την άρπαξε από το κρεβάτι την ώρα που αυτή κοιμόταν, την έβαλε μέσα στο αυτοκίνητο και άρχισε να την περιφέρει στην πόλη και να την κατηγορεί ότι δολοφόνησε τους γονείς του, αφού πρώτα την είχε λούσει με βενζίνη.

Αστυνομικοί που αντιλήφθηκαν τον τσακωμό και τη μεταξύ τους λογομαχία άρχισαν να τους καταδιώκουν και ο Λι έχασε την ψυχραιμία του.

«Ξαφνικά είδαμε το αυτοκίνητο να λαμπαδιάζει», δήλωσε ο ένας αστυνομικός, ο οποίος μαζί με τον συνάδελφό του πρόλαβαν να απεγκλωβίσουν τη νεαρή κοπέλα που καιγόταν ζωντανή. Η κατάληξη;

Αμφότεροι βρίσκονται σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου. Η μεν Φαν δεν κινδυνεύει, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν έχασε ή όχι το παιδάκι. Ο δε Λι, πολύ δύσκολα θα επιβιώσει, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, καθώς φέρει πολλά και πολύ σοβαρά εγκαύματα...

Διαβάστε επίσης:

Διαγωνισμός βρεφικού κλάματος στην Ιαπωνία (pics)