ΚΟΣΜΟΣ

Ουκρανία: Ελεύθεροι τέσσερις παρατηρητές του ΟΑΣΕ

Ουκρανία: Ελεύθεροι τέσσερις παρατηρητές του ΟΑΣΕ

Ελεύθεροι από τους φιλορώσους αντάρτες αφέθηκαν τέσσερις παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), οι οποίοι είχαν απαχθεί στα τέλη Μαΐου.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι 4 μέλη της ομάδας μας που εδρεύει στο Λουχάνσκ (στην ανατολική Ουκρανία) απελευθερώθηκαν, έπειτα από 32 ημέρες αιχμαλωσίας», ανέφερε η αποστολή του ΟΑΣΕ στην Ουκρανία, στη σελίδα της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, αλλά και στο λογαριασμό της στο Twitter.

Ένας ανταποκριτής του πρακτορείου Ρόιτερς είδε τους τέσσερις παρατηρητές - τρεις άνδρες και μία γυναίκα - να οδηγούνται από βαριά οπλισμένους άνδρες στην είσοδο ενός ξενοδοχείου στο Ντονέτσκ.

Εκείνοι βγήκαν από το αυτοκίνητο, αντήλλαξαν χειραψίες με άλλους αντιπροσώπους του ΟΑΣΕ που τους περίμεναν και μπήκαν στο ξενοδοχείο.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη δεύτερη ομάδα παρατηρητών που απελευθερώνεται. Μια πρώτη ομάδα παρατηρητών, που είχαν απαγάγει νωρίτερα οι φιλορώσοι αυτονομιστές, είχαν αφεθεί ελεύθεροι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (27/6).

Διαβάστε ακόμα:

ΗΠΑ: Πούμα σκόρπισε τον τρόμο σε εμπορικό! (video+photos)

Κίνα: Δάγκωσε την καρδιά του επειδή δεν του έδωσε noodles! (σκληρές εικόνες)

Ινδία: Τίγρης έσυρε στη ζούγκλα ψαρά, μέσα από τη βάρκα του!

Κίνα: Ξυλάκι φαγητού καρφώθηκε στον εγκέφαλο αγοριού! (σκληρές εικόνες)

Βρετανία: Νέες φωτογραφίες από το τέρας του Μπρίστολ! (photos)

Ρoή Ειδήσεων