ΚΟΣΜΟΣ

Η Google κάνει παραδόσεις κατ' οίκον ! (pics+video)

Η Google κάνει παραδόσεις κατ' οίκον ! (pics+video)

Ο γίγαντας του διαδικτύου μας παρουσιάζει την τελευταία κίνηση της στον αγώνα τεχνολογικών εξοπλισμών, δημοσιοποιώντας ένα βίντεο από το φουτουριστικό αεροσκάφος της σε δράση.

Το μυστικό ερευνητικό εργαστήριο της Google έχει δημιουργήσει ένα στόλο από αεροσκάφη που έχουν σχεδιαστεί για να παρακάμψει την... κυκλοφορία και να επιταχύνει τις παραδόσεις δεμάτων.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από την εταιρεία παρουσιάζει το φιλόδοξο σχέδιο στην πράξη, με έναν αγρότη στην Αυστραλία να λαμβάνει ένα πακέτο που περιείχε προϊόντα για σκύλους και το οποίο το μετέφερε ένα από αυτά τα αεροσκάφη.

Ο κολοσσός του διαδικτύου έρχεται σε μια κλιμακούμενη τεχνολογική κούρσα εξοπλισμών με αντίπαλο την Amazon.com, η οποία επίσης πειραματίζεται με μη επανδρωμένα αεροσκάφη που μεταφέρουν τα προϊόντα στους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος της.

Η Google αποκαλεί το πρόγραμμα της «Project Wing» αλλά προειδοποίησε ότι αυτό θα ήταν απίθανο να τεθεί σε δράση για παραδόσεις στο εγγύς μέλλον.

Η εταιρεία είπε ότι έχουν ήδη γίνει δοκιμαστικές πτήσεις στην Αυστραλία και έχουν παραδοθεί μεταξύ άλλων ένα κουτί πρώτων βοηθειών, μία... σοκολάτα και νερό σε δύο αγρότες.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης: Google: Πρωτοβουλία για ανάπτυξη του τουρισμού μέσω του διαδικτύου