ΚΟΣΜΟΣ

Νάνα Μούσχουρη: Προτιμώ ένα μικρόφωνο από μία... τούρτα

Νάνα Μούσχουρη: Προτιμώ ένα μικρόφωνο από μία... τούρτα

Η Νάνα Μούσχουρη, φυσιογνωμία του ελληνικού τραγουδιού στο εξωτερικό, εξομολογήθηκε ότι προτιμάει ένα μικρόφωνο από μια τούρτα γενεθλίων για να γιορτάσει τα 80 χρόνια της στο Αμβούργο, σε συνέντευξή της που δημοσιεύεται σήμερα.


"Γιατί θα πρέπει να λαχταρώ μια τούρτα όταν μπορώ να έχω ένα γυαλιστερό μικρόφωνο;", δήλωσε στην "Μπιλντ", την εφημερίδα με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη Γερμανία, η τραγουδίστρια, η οποία θα γιορτάσει επί σκηνής τα 80ά γενέθλιά της στις 13 Οκτωβρίου στο Αμβούργο.

Από τις στήλες της εφημερίδας, εξηγεί ότι μετάνιωσε που αποχαιρέτισε το κοινό το 2008: "το να τραγουδάω μού λείπει και ήξερα πως έπρεπε να κάνω και πάλι κάτι".
Έτσι άρχισε μια παγκόσμια περιοδεία στα τέλη του 2013 στη Νότια Αμερική, η οποία θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2015.

Η Νάνα Μούσχουρη είναι η δεύτερη σταρ του διεθνούς τραγουδιού που γιορτάζει φέτος σε προχωρημένη ηλικία τα γενέθλιά της σε μια γερμανική σκηνή, μετά τον Γάλλο Σαρλ Αζναβούρ, ο οποίος έσβησε 90 κεριά το Μάιο στο Βερολίνο.

Γεννημένη τον Οκτώβριο του 1934 στα Χανιά, η τραγουδίστρια με τα θρυλικά μαύρα γυαλιά είναι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχουν πουλήσει τους περισσότερους δίσκους στον κόσμο, 350 εκατ. σε δώδεκα γλώσσες, σύμφωνα με τη δισκογραφική εταιρεία της.

Διαβάστε επίσης: Στη Νάνα Μούσχουρη το μετάλλιο του Τάγματος της Αριστείας