ΚΟΣΜΟΣ

Νέα θηριωδία των τζιχαντιστών: Λιθοβόλησαν ανδρόγυνο για μοιχεία! (vid+pics)

Νέα θηριωδία των τζιχαντιστών: Λιθοβόλησαν ανδρόγυνο για μοιχεία! (vid+pics)

Μια ακόμη αιματοβαμμένη σελίδα στο βιβλίο τωνφρικιαστικών εγκλημάτων τους έγραψαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, αποδεικνύοντας καθημερινά τον ανελέητο, αδίστακτο και αποτρόπαιο χαρακτήρα των απάνθρωπων πράξεών τους.

Τελευταία τους θύματα μια γυναίκα και ένας άνδρας, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε θάνατο δια λιθοβολισμού, καθώς υπήρχαν υποψίες ότι διατηρούσαν σχέση εκτός γάμου.

Το γεγονός μάλιστα ότι ο πατέρας της άτυχης νεαρής, όχι μόνο είχε την ευκαιρία να της σώσει τη ζωή - ωστόσο αρνήθηκε, αλλά ήταν και αυτός που έριξε την πρώτη πέτρα, επιτείνει την αίσθηση της φρικαλεότητας…

Στο video που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τους ανελέητους μαχητές του ΙΚ προς… συμμόρφωση και παραδειγματισμό, απαθανατίζεται λεπτό προς λεπτό το λαϊκό δικαστήριο που στήθηκε στη Χάμα της Συρίας.

Ένας ένοπλος τζιχαντιστής (με λευκό πουκάμισο και παντελόνι παραλλαγής) λέει στην άτυχη γυναίκα, το πρόσωπο της οποίας δεν φαίνεται, πως θα πρέπει να είναι χαρούμενη και ευχαριστημένη για το λιθοβολισμό της αφού αυτό προβλέπει η σαρία! «Είχες εξωσυζυγική σχέση και παραβίασες το νόμο του Θεού. Πρέπει να τιμωρηθείς και να είσαι χαρούμενη γι΄ αυτό», τονίζει ο φανατικός ισλαμιστής, την ίδια ώρα που ακουμπά το χέρι του στον ώμο του πατέρα.

gfdgdfhjh

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη μαυροντυμένη γυναίκα, ακούγεται να λέει: «Η τιμωρία είναι το αποτέλεσμα αυτού που διέπραξες και κανείς δεν σε ανάγκασε να το κάνεις (...). Αποδέχεσαι την τιμωρία του Θεού;». Η γυναίκα νεύει με το κεφάλι και κατόπιν ζητά από τον πατέρα της να την συγχωρέσει…

Αυτός, ντυμένος με τη λευκή τζελάμπα, το παραδοσιακό ένδυμα των χωρικών της περιοχής, αφού την προτρέπει να μην τον αποκαλεί πατέρα, αρνείται, σέρνοντάς την ακολούθως με σχοινί σε ένα λάκκο, όπου ξεκινά η τιμωρία της…

fgsdgdfg

Την ίδια ώρα, ένας ακόμη άνδρας εκτελέστηκε δημοσίως στην επαρχία Ιντλίμπ την Τρίτη (21/10), επίσης για μοιχεία, όπως ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση που παρακολουθεί την κατάσταση στη Συρία, η εκτέλεσή του έγινε από άνδρες του Μετώπου Αλ Νόσρα, μιας ισλαμιστικής οργάνωσης που πρόσκειται στην αλ Κάιντα.

Ο άνδρας που εκτελέστηκε στο Ιντλίμπ ήταν 35 ετών, ενώ είχε καταδικαστεί σε θάνατο από ένα «ισλαμικό δικαστήριο». Η γυναίκα, δε, με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση ήταν ανύπαντρη και καταδικάστηκε σε μαστίγωμα.

Ήταν η πρώτη φορά που λιθοβολείται άνδρας από την έναρξη της κρίσης στη χώρα. Ο λιθοβολισμός είναι η τιμωρία που επιβάλλει ο ισλαμικός νόμος στους παντρεμένους άνδρες ή γυναίκες που κρίνονται ένοχοι για μοιχεία. Στις περισσότερες μουσουλμανικές χώρες πάντως, η ποινή αυτή σπανίως εφαρμόζεται.

«Καταδικάζουμε αυτό το φρικιαστικό έγκλημα του ΙΚ. Το έγκλημα αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη συριακή επανάσταση», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο συνασπισμός της συριακής αντιπολίτευσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Διαβάστε ακόμα:

Ινδία: Άγνωστος πυρπόλησε γυναίκα μέσα σε τρένο!