ΚΟΣΜΟΣ

Παρίστανε τον... πρίγκιπα και αποπλάνησε 342 γυναίκες

Παρίστανε τον... πρίγκιπα και αποπλάνησε 342 γυναίκες

Τουλάχιστον δύο γυναίκες κατηγορείται ότι βίασε ένας 68χρονος Γάλλος ο οποίος παρουσίαζε στο διαδίκτυο τον εαυτό του ως... πρίγκιπα και μοντέλο. Ο λόγος; Για να αναπαραστήσει κάποιες από τις σκηνές που είχε δει στις «50 αποχρώσεις του γκρι».

Στην πραγματικότητα ωστόσο επρόκειτο για έναν 68χρονο, που καμία σχέση δεν είχε με τα όσα ανέφερε στο διαδίκτυο, και ο οποίος παρόλα αυτά κατάφερε να παρασύρει τουλάχιστον δύο γυναίκες -οι οποίες έχουν καταγγείλει στις αρχές το περιστατικό μέχρι στιγμής- σε ένα σκοτεινό δωμάτιο του σπιτιού του, όπου τις κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο δράστης είχε δημοσιεύσει το προφίλ ενός 37χρονου μοντέλου σε αρκετές ιστοσελίδες γνωριμιών, χρησιμοποιώντας ψεύτικες φωτογραφίες από το διαδίκτυο για να δελεάσει τα θύματά του.

Όπως αναφέρουν οι αρχές, 342 γυναίκες ανταποκρίθηκαν στην αγγελία του άνδρα. 142 βρέθηκαν στο διαμέρισμά του και 200 του έστειλαν ακατάλληλες φωτογραφίες τους.

Τουλάχιστον δύο από τα θύματά του καταγγέλουν ότι ο άνδρας τις κακοποίησε σεξουαλικά, αφού συμφώνησαν να βρεθούν μαζί του, πιστεύοντας ότι θα συναντήσουν έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο.

Τα δύο από τα θύματά του μίλησαν στην Le Parisien αποκαλύπτοντας πώς έπεσαν στην παγίδα του. Η μία, η Σιλβί, κατέθεσε στην αστυνομία ότι είχε πειστεί ότι θα συναντήσει έναν όμορφο άνδρα με καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια. «Μου είπε ότι ήθελε να παίξουμε ένα παιχνίδι σαν τις ''50 αποχρώσεις του γκρι'' για να γίνουν τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα». Ο δράστης είπε στη 40χρονη γυναίκα να βάλει ένα μαντήλι στα μάτια της πριν πέσει στο κρεβάτι μαζί του και εκείνη υπάκουσε.

Σχετικές ειδήσεις