ΚΟΣΜΟΣ

Διεστραμμένη νοσηλεύτρια κακοποιούσε σεξουαλικά ηλικιωμένους που έπασχαν από άνοια

Διεστραμμένη νοσηλεύτρια κακοποιούσε σεξουαλικά ηλικιωμένους που έπασχαν από άνοια

Τις διαστροφικές της ορέξεις ικανοποιούσε η 25χρονη νοσηλεύτρια Christina Sethi από το Τορκί της Αγγλίας, σε ηλικιωμένους που έπασχαν από άνοια – Θύμα της και ένας ηλικιωμένος 101 χρονών.

Σάλο έχουν προκαλέσει οι αρρωστημένες πράξεις της 25χρονης νοσηλεύτριας που ικανοποιούσε τις σεξουαλικές της ορέξεις σε ανυποψίαστους ηλικιωμένους που έπασχαν από άνοια. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μαγνητοσκοπούσε τις πράξεις της και τις έστελνε στον σύντροφό της.

Η διεστραμμένη νοσοκόμα είχε κακοποιήσει σεξουαλικά με δονητή μια ηλικιωμένη και είχε θωπεύσει μια άλλη στα γεννητικά της όργανα, ενώ θύμα της υπήρξε και ένας άνδρας... 101 χρονών.

Οι πράξεις της αποκαλύφθηκαν όταν πούλησε έναν υπολογιστή σε ένα γνωστό της, ο οποίος βρήκε αρχεία που έδειχναν την ίδια να κακοποιεί σεξουαλικά τους ηλικιωμένους.

Η υπόθεση πήρε τη νομική οδό και το δικαστήριο την καταδίκασε σε 10 χρόνια φυλάκισης για την «φρικιαστική κακοποίηση τριών ευάλωτων ηλικιωμένων που βρισκόταν υπό τη φροντίδα της».

Μάλιστα και ο ίδιος ο σύντροφός της, ο οποίος είχε γίνει αποδέκτης των αποτρόπαιων βίντεο, - με την 25χρονη να υποστηρίζει ότι τα βίντεο θα τον διέγειραν σεξουαλικά – καταδίκασε τις πράξεις της, λέγοντας ότι «ταπείνωσε μερικούς ανθρώπους που την εμπιστεύτηκαν».

Σχετικές ειδήσεις