ΚΟΣΜΟΣ

Ταϊλάνδη: Ο ύποπτος που συνελήφθη για την επίθεση στην Μπανγκόκ είναι ξένος

Ταϊλάνδη: Ο ύποπτος που συνελήφθη για την επίθεση στην Μπανγκόκ είναι ξένος

Ο ύποπτος που συνελήφθη σήμερα στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης σε σχέση με τη βομβιστική επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 20 άνθρωποι στην Μπανγκόκ πριν από δώδεκα ημέρες, ήταν ξένος υπήκοος, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.Η εθνικότητα του άνδρα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, όμως είναι ξένος, δήλωσε στην τοπική τηλεόραση ο εκπρόσωπος της εθνικής αστυνομίας Πράβουτ Ταβορνσίρι.

Πολλά τηλεοπτικά κανάλια μετέδωσαν την εικόνα ενός διαβατηρίου που, όπως είπαν, βρέθηκε στο διαμέρισμα σε ένα βόρειο προάστιο της Μπανγκόκ όπου συνελήφθη ο άνδρας στη διάρκεια αστυνομικής επιδρομής. Το Ρόιτερς δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αμέσως αν το διαβατήριο κατασχέθηκε στο διαμέρισμα.
Το έγγραφο αυτό φαίνεται να είναι ένα τουρκικό διαβατήριο που ανήκει σε έναν άνδρα ο οποίος γεννήθηκε το 1987. Η αστυνομία ανακοίνωσε νωρίτερα ότι ανακάλυψε υλικά για την κατασκευή βόμβας που θα μπορούσαν να είχαν χρησιμοποιηθεί κατά την επίθεση που πραγματοποιήθηκε στο εμπορικό κέντρο της Μπανγκόκ στις 17 Αυγούστου.

Σχετικές ειδήσεις