ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε τη γυναίκα που θα μπορούσε να... σκοτώσει με τα γεννητικά της όργανα!

Δείτε τη γυναίκα που θα μπορούσε να... σκοτώσει με τα γεννητικά της όργανα!

Την κυριολεκτική διάσταση στη ρήση του θυμόσοφου λαού ότι ο κόλπος της γυναίκας αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα «όπλα» της, έδωσε μία Αμερικανίδα.

Και αυτό γιατί η 21χρονη Dallas Archer (gallery) δεν δίστασε να κρύψει στα γεννητικά της όργανα ένα αληθινό όπλο και μάλιστα γεμάτο!

Οι αστυνομικοί, δε, που τη σταμάτησαν στο Kingsport του Tennessee τον περασμένο Απρίλιο, επειδή οδηγούσε με ανασταλμένη άδεια, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν εντόπισαν ένα «άγνωστο αντικείμενο» ανάμεσα στα πόδια της.

Διενεργώντας σωματικό έλεγχο μία αστυνομικός «ανακάλυψε» ένα North American Arms revolver, περίπου δέκα εκατοστών, μέσα της!

Λίγο αργότερα, διαπιστώθηκε πως το όπλο είχε κλαπεί πριν από ένα χρόνο από το αυτοκίνητο ενός 70χρονου συνταξιούχου, πρώην πωλητή αυτοκινήτων.

Και μπορεί η Dallas Archer να παραδέχθηκε στο δικαστήριο την ενοχή της για όλες τις κατηγορίες που τη βάρυναν, συμπεριλαμβανομένων αυτών της οδήγησης χωρίς άδεια ή ασφάλεια, βανδαλισμού και κατοχής μαριχουάνας, ωστόσο δεν αποκάλυψε ποτέ γιατί έκρυψε το όπλο στα γεννητικά της όργανα.

Τελικά καταδικάστηκε με τρία χρόνια κοινωνικής εργασίας και δύο επιτήρησης...

Σχετικές ειδήσεις