ΚΟΣΜΟΣ

Tο χαμόγελο της Τζούλια Ρόμπερτς αξίζει 30 εκατ. δολάρια!

Tο χαμόγελο της Τζούλια Ρόμπερτς αξίζει 30 εκατ. δολάρια!

Στην ταινία «Pretty Woman» τα βλέμματα όλων καρφώθηκαν στο χαμόγελο της (και όχι μόνο). Ένα χαμόγελο πλέον από… χρυσάφι.

Η ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς αποφάσισε να το ασφαλίσει. Εντάξει, όχι το χαμόγελο ακριβώς, ασφάλισε την οδοντοστοιχία της για 30 εκατομμύρια δολάρια!

Τα λαμπερά αστέρια στον πλανήτη του Χόλιγουντ δεν διαθέτουν μόνο ακίνητα και περιουσίες εκατομμυρίων. Διαθέτουν και δώρα της φύσης, τα οποία θεωρούν πολύτιμα, για αυτό και υπογράφουν ασφαλιστικά συμβόλαια αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Ασφαλίζουν χαμόγελα, χέρια, πόδια, στήθη, οπίσθια, ακόμα και… σπέρμα.

Πρώτη διδάξασα η Ντόλι Πάρτον η οποία ασφάλισε - για πρώτη φορά - το πληθωρικό 40DD μπούστο της, το 1970 έναντι 600.000 δολαρίων. Στο μεταξύ οι τιμές ανέβηκαν στο χρηματιστήριο της Τίνσελταουν. Η Μαντόνα ασφάλισε τα στήθη της για 2 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το cnbc.com, ενώ αποδείχθηκε ότι και όποια.. βγάζει γλώσσα δεν πάει πίσω. Η Μάιλι Σάιρους, η πάλαι ποτέ Χάνα Μοντάνα, ασφάλισε τη γλώσσα της για 2 εκατομμύρια δολάρια!

Υπενθυμίζουμε άλλωστε ότι η δε Τζένιφερ Λόπεζ ασφάλισε τα οπίσθιά της για 27 εκατομμύρια δολάρια…

Σχετικές ειδήσεις